Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Пријателе, никаде не реков нешто лошо за Балотели во врска со пеналите. Баш напротив јас му се восхитувам поради тоа што ги изведува неверојатно. Се гледа дека има страшен карактер, бидејќи само голем играч кој не се плаши од ништо може така да изведува пенали. 100% си во право дека пеналите не се даваат туку така и тоа што нема промашено е многу позитивна работа.
Искрено мислам дека Балотели не може да даде повеќе од 2-13 голови од игра. Не знам зошто но ми се чини дека и не се труди до толку за да постигне повеќе од тој број голови. А и сите го знаеме неговиот карактер и во одреден дел од сезоната може да закашка и едноставно да не игра. Ова е само субјективно мислење од тоа што сум го видел до сега за Балотели, не мора да значи дека за сите е исто. Затоа реков секој да си каже кој мисли дека има најголеми шанси за најдобар стрелец.
Јас едноставно немам идеја![]()
Поинаков е Балотели во Милан, не е тој што праи проблеми туку баш напротив помотивира е ама ќе видиме како ќе биде сезонава.
Инаку искрено мене побитно ми е пример да се земе Скудето и од 3 напаѓачи да има по 15тина голови него од еден 30 и ништо да не се освои. (пример сезоната со скудетото Ибра+Пато+Робињо= 15+15+15)
Милан ќе земе уште 1-2 играчи до крај на летово сигурно и нема да е баш безопасен ама ќе видиме, ја типувам на Љаич и Хонда но зависи тоа од многу фактори.