Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Пријателе, никаде не реков нешто лошо за Балотели во врска со пеналите. Баш напротив јас му се восхитувам поради тоа што ги изведува неверојатно. Се гледа дека има страшен карактер, бидејќи само голем играч кој не се плаши од ништо може така да изведува пенали. 100% си во право дека пеналите не се даваат туку така и тоа што нема промашено е многу позитивна работа.

Искрено мислам дека Балотели не може да даде повеќе од 2-13 голови од игра. Не знам зошто но ми се чини дека и не се труди до толку за да постигне повеќе од тој број голови. А и сите го знаеме неговиот карактер и во одреден дел од сезоната може да закашка и едноставно да не игра. Ова е само субјективно мислење од тоа што сум го видел до сега за Балотели, не мора да значи дека за сите е исто :). Затоа реков секој да си каже кој мисли дека има најголеми шанси за најдобар стрелец.

Јас едноставно немам идеја :noze:

Поинаков е Балотели во Милан, не е тој што праи проблеми туку баш напротив помотивира е ама ќе видиме како ќе биде сезонава.

Инаку искрено мене побитно ми е пример да се земе Скудето и од 3 напаѓачи да има по 15тина голови него од еден 30 и ништо да не се освои. (пример сезоната со скудетото Ибра+Пато+Робињо= 15+15+15)

Милан ќе земе уште 1-2 играчи до крај на летово сигурно и нема да е баш безопасен ама ќе видиме, ја типувам на Љаич и Хонда но зависи тоа од многу фактори.

Абе што мислите, кој ќе биде најдобар стрелец оваа сезона? Без играчи како Кавани, Милито, Ибра малку е тешко да се претпостави. Ди Натале е овде, ама човек мора да мисли дека еднаш и тој ќе престане да дава милион голови. Има нови дојдени напаѓачи како Игуаин, Гомез и Тевез кои никако не би можел да се обложиш на нив. Овде е и Балотели, кој ако на Милан му дадат 10+ пенали искрено има реални шанси да биде најдобар стрелец. Иако мислам дека од игра нема да даде некој огромен број голови... Ајде да видиме што мислите :D

Балотели братче, се виде минатата полусезона колку му прилега Серија А на Балотели, лани изигра само неколку натпревари, оваа ќе ги изигра сите мислам дека ќе се утепа од давање голови.
И да, годинава нешто ми кажува дека за Јувентус ќе досудат повеќе пенали одколку за Милан и не бидете сигурно дека Балотели нема да даде голем број голови од игра.

Абе каде прашав за кој колку пенали ќе досудат? Цццццццц... Не ме интересира дали за Јуве, Милан или Сасуоло. Прашав за тоа кој играч ќе даде најмногу голови според вас, ништо друго!!

Пак се фаќате за тие пенали а и тие не се даваат туку така а Балотели е способен да биде прв стрелец како и да е.
Тоа што не промашува пенал е само позитивно.

Инаку Балотели,Ди Натале е тука и исто очекувам Паласио да има постигнано доста голови.

Него зашо мислиш дека Балотели не би можел да стигне до прв стрелец без пенали?

Немој така овие ``експертиве`` тука може да те напраат малоумен, ретардиран и неписмен.

паласио прошлата сезона за малце не освои златна топка, па затоа годинава ке биде во тесна борба

Зошто изненадување доколку биде најдобар стрелец Гомез? Изненадување ќе биде доколку не постигне повеќе од 10 гола.

Трипаат нешто миланезиве и интерашите,Паласио ќе се борел за најбољи стрелец,Гомез ќе бил изненадување.Меркатото си го праи своето:D

Vo Fiorentina ima poveke igraci koi bi davale golovi taka da Gomez moze nema da dade mnogu golovi ama 15 gola minimum ke gi dade so sigurnost.Ima 38 kola + nekoi smesni odbrani taka da ne bi trebalo da bide tesko.
Prednost e sto Fiorentina poseduva tehnicki igraci,igraci koi znaat da napravat pas a ne kako poveketo ekipi koi pretezno imaat kopaci.Spanski smek ima Viola,takva igra igraat. :-)

nekoi smesni odbrani taka da ne bi trebalo da bide tesko.

Во Италија можда некои тимови имаат ептен слаби одбрани, ама... никогаш не ги потценувај голманите. Како дрогирани се

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom