leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Giger's Predator; шо бараат твоиве пријатели?
Е ништо де, при вас нали сичко е наред, не се секирajте за нас. Барем ние нема да туриме терорист министер дека е убивал децата ни, како што направивте вие.Веќе 6 месеци сте на улица, очи си извадивте на темата бугарска дискусија, ни еден проблем не ви е решен, а вие со главите во наш гз.
Некогаш се прашувам дали можеби саката да ви дадеме хуманитарна помош, а некако ви е незгодно да кажете?
Ја се лутам на владата.......а треба ли вечно од вас да има вакви провокации? Јас се лутам што владата не реагира соодветно, ама па и што може да напраи со вакви ликови? Да ве гони како Мосад што го гонел Ајхман и нацистите.....Не им давате на Македонците да се организираат во партија, не го признавате малцинството, кога ќе реагираат во ЕУ користите тоа што сте веќе членка (само Господ знае како станавте) и врти во круг....Мене ми е интересно, зошто Македонците ни се лjутите на нас, а не на вас самите и на вашта влада. Па секоj си има надворешна политика, Бугариjа една, Грциjа втора, Турциjа трета. А вашта надворешна политика има ли ja вообшто? Тврдите дека имало македонско малцинство во Бугариja, да приеме дека е вака, е што направивте вие за овие луге................едно големо ништо.
Немате никаква визиja(надворешна политика) как, зошто, кога, какво и т.н.
Затоа спасот на секоj пети Македонец е БГ пасош и после ЕУ/Австралиjа/Канада и т.н.
Koi moi prijateli ???Giger's Predator; шо бараат твоиве пријатели?
Barem narodot izlezel i si go kazuva mislenjeto za oligarhicnata politika na bugarija nezavisno leva ili desna.Веќе 6 месеци сте на улица, очи си извадивте на темата бугарска дискусија, ни еден проблем не ви е решен, а вие со главите во наш гз.
Некогаш се прашувам дали можеби саката да ви дадеме хуманитарна помош, а некако ви е незгодно да кажете?
Нели токму чл. 49 од Уставот на Република Македонија е еден од проблемите на бугарско-македонските односи. Тоа е директна интервенција во внатрешната политика на државата.Мене ми е интересно, зошто Македонците ни се лjутите на нас, а не на вас самите и на вашта влада. Па секоj си има надворешна политика, Бугариjа една, Грциjа втора, Турциjа трета. А вашта надворешна политика има ли ja вообшто? Тврдите дека имало македонско малцинство во Бугариja, да приеме дека е вака, е што направивте вие за овие луге................едно големо ништо.
Немате никаква визиja(надворешна политика) как, зошто, кога, какво и т.н.
Затоа спасот на секоj пети Македонец е БГ пасош и после ЕУ/Австралиjа/Канада и т.н.
Што мислиш во Устав треба ли да ги ставиме? И ти вака како протестант на бугарски протести сметаш ли дека треба да имаш место во Македонскиот Устав?
Не ми ја оправај Македонија, додека дремеш на туѓи протести. Те молам не си ја гади устата.
Штипjaнец, како не те е срам. Развали приказката дека Леандра ja разпространи,дека официална Софиja барала бугарите да бидат запишани во устава...Срама немашНели токму чл. 49 од Уставот на Република Македонија е еден од проблемите на бугарско-македонските односи. Тоа е директна интервенција во внатрешната политика на државата.