Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
по тава шо имам различно мислење од тебе и одма сум геј!!!!??????ссссссссс..македонска работа..
ама па едно си погодил,спаѓам у тааа групата на среќно омажени од љубов, ти посакувам и да си најдеш некој шо ќе вреде и шо ќе има повеќе позитивни мисли од тебе:)
е сега јас сакам ко ќе се шетам за рака околу мене да има позитивни вибрациии од сите семејства,парови било да се геј или хетеро.Џабе шо сите околу мене ќе се хетеро,кога еден ја пцуе жена му,друг(друга) еден салам ќутек ќе му удре на детето,кога прават деца по незнам колку па и на питачење ги пуштат..итн..
Така да :
сум за хомосексуални бракови и посвојувања
сум за разбирање,љубов и мир

само за насилство НЕ,па какви сака нек се твојте статистики
Еве ако сакам јас да прошетаме јас и ти заедно со љубов фатени за раце негде сами, покрај некоја река.... дали би сакала?

%naked%

born to be wild
Член од
28 мај 2013
Мислења
550
Поени од реакции
1.480
Еве ако сакам јас да прошетаме јас и ти заедно со љубов фатени за раце негде сами, покрај некоја река.... дали би сакала?
имам јас со кој да шетам за рака со љубов...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
имам јас со кој да шетам за рака со љубов...
е де немам против да шеташ со други од љубов, не ми смета ја не барам секој ден да шетаме, еднаш два пати месецот....

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Papata vsusnost sakal da kaze okolu pederonj deka ako go baraat goslod znaci nema da im sudi zatoa sto se pederonj bidejki tie barajki go gospod so toa i baraat lek za svojata bolest, lek za pederlakot. Oti gospod e spas za pederonj. Molitva.

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
А како одредувате кој е дечко а кој девојка?

Тоа оставаме другите да одредат ко шо им одговара у нивните фантазии да не замишљаат.

Ние сме се одредиле дечко и дечко, дека нели, полот ни е машки ;)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Почна педерска пропаганда да се шири и во образование. И покрај тоа што има голем отпор од нормалното население уште строго се наметнуваат денови на педеризмот, празници во коишто млади деца ќе се запознаваат со педерлукот и со тоа ќе им перат мозок.

Extremely slick propaganda directed at the youngest of children! The videos below are from It's Elementary, a 78-minute feature film produced by homosexual activists. These are actual scenes from elementary schools in Massachusetts and New York. It's Elementary is meant to be a training video for homosexual activist teachers across the country. In addition, the film itself has been shown to schoolchildren in public schools in Massachusetts and elsewhere.
This is what is actually going on in more and more elementary schools across America.Watching this will really affect you! You will not believe what you are seeing.

http://www.massresistance.org/media/video/brainwashing.html

Има и тука други видео кои многу добро објаснуваат дека со пари можеш ненормалното секогаш нормално да го направиш преку пропаганда.Чудо е како само масовно педеризмот се наметнува на белата популација и белиот маж да се демускулизира.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Од ко заврши геј парадата во Црна гора, црногорските полицајци откриле дека им фалат 24 пендраци

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
Почна педерска пропаганда да се шири и во образование. И покрај тоа што има голем отпор од нормалното население уште строго се наметнуваат денови на педеризмот, празници во коишто млади деца ќе се запознаваат со педерлукот и со тоа ќе им перат мозок.

Extremely slick propaganda directed at the youngest of children! The videos below are from It's Elementary, a 78-minute feature film produced by homosexual activists. These are actual scenes from elementary schools in Massachusetts and New York. It's Elementary is meant to be a training video for homosexual activist teachers across the country. In addition, the film itself has been shown to schoolchildren in public schools in Massachusetts and elsewhere.
This is what is actually going on in more and more elementary schools across America.Watching this will really affect you! You will not believe what you are seeing.

http://www.massresistance.org/media/video/brainwashing.html

Има и тука други видео кои многу добро објаснуваат дека со пари можеш ненормалното секогаш нормално да го направиш преку пропаганда.Чудо е како само масовно педеризмот се наметнува на белата популација и белиот маж да се демускулизира.

Значи има превише влијателни хомосексуалци у светов.

The world is pretty much doomed already then :)

A

AnFem

Гостин
Како можете да не сакате гејови? Јас до сега немам сретнато ниту еден хомо кој не е начитан, еманципран, паметен... Повеќе би дала некој таков да ми воспитува дете, отколку некој недоносен и закржлавен нацист.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Не ги сакам, не ги ни мразам нивен живот нивна работа што сакат нека си прават. Незнам што луѓето се занимаваат толку со нив.

Sent from my U8180 using Tapatalk 2

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Како можете да не сакате гејови? Јас до сега немам сретнато ниту еден хомо кој не е начитан, еманципран, паметен... Повеќе би дала некој таков да ми воспитува дете, отколку некој недоносен и закржлавен нацист.
Оди излечи се и пак врати се тука,па ќе да видиме после;)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Овие што ги поддржуваат педериве направија како да педерството е нешто што најдоброто му се случило на човештвото. А тоа за мене е со свој камен поглава ил исам себе го убил. Факт е дека во светов критериумите се отидени во обратна насока за тоа што е исправно а што не а тоа се должи на фактот што премногу експерти има а за мене експерт е оној кој се знае а нема видено ништо од тоа.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

Има еден овде кај нас и педер и наркоман е, лика и прилика еднаш му бапнаа бетон во хероинот пукнала тро вената ама преживеа, е на таков дете да му дадеш :icon_lol:.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ денеска покрена иницијатива за уставно дефинирање на бракот како заедница исклучиво помеѓу еден маж и една жена.
Како што информираше пратеникот Влатко Ѓорчев, истовремено во иницијативата се предвидува децата без родители да можат да ги посвојуваат исклучиво брачни заедници во кои има маж и жена, два родитела мајка и татко или самохрани родители.
Одговарајќи на новинарско прашање, пратеникот рече дека оваа иницијатива во огромно мнозинство е поддржана од народот согласно традиционалните вредности изразувајќи надеж дека ќе биде поддржана од сите политички партии.

Лицемери

Вака ќе се осеќаат посигурно додека се пукаат во вилите на Водно. Традиционално тоа го прават. Да пукне човек од иронии на сите страни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom