Инспектор понижува сиромашно дете .

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Локација
од Скопље
Градскиот инспектор во градот Виљаермоса понижува сиромашно детенце, кое што на улицата продава слатки и цигари.
Се работи за десетгодишно сиромашно детенце кое неутешно плаче додека инспекторот од плетената кошница му ги вади цигарите и го тера самиот тој слатките да ги фрли на улица.
Потоа, на детенцето кое не може да си го сопре плачот му се приближува возрасен човек кој му помага да си ги собере слатките.

Детето живеело само и на улица со кошничката продавало мастики и чоколатца , ова е врв на поганоста кај луѓето .
Солзи на очите ми се навируваат кога го гледам како плаче :( жално/

Нема муда да оди кај картелите нашол дете да малтертира клошар еден.

И каде нас е слично,маме им е....на пример на бит пазар сум видел цајко како
шутира плетени гети и чорапи на некоја стара баба, а околу цигари со гајби се продават.

Хитлер те молам врати се!

Стварно ми се гади од ваквите како него :sick:

Хитлер нема да дое, а и ако дое и тебе ќе те брише со нив. :)

Иначе овие патат од понижување и тражат лесни жртви над кои би можеле да изиграват страшни и семоќни. Тоа можда се должи и на некоја психичка болест. Не сите луѓе се вакви. Ама овоа e претерано лоша постапка..

Хитлер нема да дое, а и ако дое и тебе ќе те брише со нив. :)

Иначе овие патат од понижување и тражат лесни жртви над кои би можеле да изиграват страшни и семоќни. Тоа можда се должи и на некоја психичка болест. Не сите луѓе се вакви. Ама овоа e претерано лоша постапка..

На иронична сметка го кажав инаку целта со тоа ми беше бидејќи ваквите луѓе како него кои се забегани со мозокот кои едноставно сакаат да се иживуваат кон личности кои се кревки и кои да ти грев да и гледаш само во соба 2x3 само на леб и вода во наредни 10 год. :)

Да, Хитлер врати се и заштити го детево, исто како што ги заштитуваше децата, слабите, болните и немоќните во Втората светска војна.

гнаса нека цркне
--- надополнето: 30 јули 2013 во 00:08 ---
гнаса, нека цркне

море ќе му еб*ам мајката само да ми излезе овај гад пред очи. да даде господ и неговите деца вака да продаваат и да питаат по улица. :tapp: да нема за леб, одвратен гад......

На Цигани местото им е во Индија и таму нека загадуваат со својата култура. Западна Европа е доволен пример дека и трета генерација Циган роден таму е Циган поради својот генетски дегенеризам.

море ќе му еб*ам мајката само да ми излезе овај гад пред очи. да даде господ и неговите деца вака да продаваат и да питаат по улица. :tapp: да нема за леб, одвратен гад......

Да му се собериме од форумов 5-6 мина да го изнашибаме? :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom