Тинејџер брутално претепан во Ново Лисиче

• Креатор на темата Креатор на темата sankerce
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
24 Мај 2013

Момче избодено со нож во Скопје се бори за живот

Денеска околу 19 часот во МВР било пријавено дека на ул. Стив Наумов, пред Универзитетската библиотека, Ф.Б (1983) од село Битуше, А.В (1992) од Делчево, Ј.А. (1987), Р.К (1988) и Р.Д., сите тројца од Пехчево физички се нападнати од 15-тина млади лица од албанска националност.
Во нападот со нож во грбот е прободен 21 годишниот А.В., кој побегнал кон Музејот на македонската борба за државност и самостојност каде се онесвестил.

http://www.kurir.mk/makedonija/crna-hronika/117047-Momce-izbodeno-so-noz-vo-Skopje-se-bori-za-zivot

1 Јуни 2013

Нова тепачка во Кичево, повредени две момчиња

Според информациите до кои дојде Kicevo.Mk, тепачката се случила околу 14.30 на булеварот Рудничка, во близина на гимназијата. Нападнати биле две момчиња од македонска националност од група од околу дваесетина момчиња од албанска националност.Тепачката настанала откако едно од момчињата било нападнато, а второто притрчало да го одбрани.
Двете момчиња, В.Т. и А.Р. се потешко повредени, при што едното добило скршеници на раката, а второто повреди на главата. Укажана им е лекарска помош во Медицинскиот центар Кичево.
http://kicevo.mk/nova-tepacka-vo-kicevo-povredeni-dve-momcinja/

28 јуни 2013

Тинејџери тепале дете, го терале да изговара зборови од исламот и сето тоа го снимале

Според МВР, СВР Куманово поднесе посебен извештај против двајца 14 годишни малолетници од Куманово за сторено кривично дело „насилство“.

На 9-ти овој месец во Куманово на ул. „Гоце Делчев“, пријавените физички нападнале 12-годишен малолетник, удирајќи го по вратот, а го принудиле да изговори и зборови од исламот и истото го снимале со мобилниот телефон.

http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=11138

како за никој од случаиве не се отвори ни тема, ниту се отвори некоја полемика, а не дај боже протести.
Ако одевме заб за заб, пола Чаир немаше да можи да слези после камени. Штета што не сме како вас

Да, ама да почекаме да видиме дали ќе ги најдат, а не одма да урламе.

Не е ова првиот инцидент, ова се случува 10 год., знаеш ти дека некој сторител е пронајден......

Пред 7 год мене лично ми се случи ваков инцидент, сега да одам во полиција ќе ми викат истрагата е во тек.....

Мора притисок да им правиме, кој друг, ако не ние самите, граѓаните.....

Избришав неколку мислења и ќе ги замолам учесниците во дискусијава да не прават споредба помеѓу масакар - Смилковско и улична тепачка каде нападнатиот е жив.

Околу темава чудно ми е шо е пренесена ваква информација, очигледно му фрлаат коска на народов а он ја залапуе до крај. Гарант со ваква патка информација ќе има нешо јако у брзо време. Некоја смена, покачување цена на нешо или нов закон за дишење ваздух.
п.с.Колку пати македонците биле нападнати навечер па ниеден медиум не пренел информација, дури и се потрудија да го заташкаат случајот со Мартин Нешковски каде за жал дечкото по тепањето почина.

Сите што го подржувате ова,дали сте се запрашале бидејќи е веќе навика и секојдневие утре и наредниот период колку наши деца ќе бидат истепани а за тоа нема да се пишува по порталите бидејќи нашиве смрдени соросоидни медиуми им е забрането за тоа да известуваат?
Со кое право ги нарекуваме со епитети кои итекако ги заслужуваат ако станеме како нив?

Не е ова првиот инцидент, ова се случува 10 год., знаеш ти дека некој сторител е пронајден......

Пред 7 год мене лично ми се случи ваков инцидент, сега да одам во полиција ќе ми викат истрагата е во тек.....

Мора притисок да им правиме, кој друг, ако не ние самите, граѓаните.....
А не сами прајте си притисок. Нека ве збере оџата у петок и прајте си притисок. Шо плачете по форум :pipi:

Се радувате на вакви настани а кога има некој случај како кај Смиљковското езеро , липате . :)

Треба да си идиот без два грама мозок да поистоветуваш обично тепање со масакар на четири невини деца на најголем христијански празник.Идиот си,без двоумење.

Избришав неколку мислења и ќе ги замолам учесниците во дискусијава да не прават споредба помеѓу масакар - Смилковско и улична тепачка каде нападнатиот е жив.

Околу темава чудно ми е шо е пренесена ваква информација, очигледно му фрлаат коска на народов а он ја залапуе до крај. Гарант со ваква патка информација ќе има нешо јако у брзо време. Некоја смена, покачување цена на нешо или нов закон за дишење ваздух.
п.с.Колку пати македонците биле нападнати навечер па ниеден медиум не пренел информација, дури и се потрудија да го заташкаат случајот со Мартин Нешковски каде за жал дечкото по тепањето почина.

Не те разбирав, како може да биде коцка за народов ова, сакаш да кажеш дека мило им е на народот???

А не сами прајте си притисок. Нека ве збере оџата у петок и прајте си притисок. Шо плачете по форум :pipi:

Трагичното е што они и стварно прават притисок, а ние сме тие кои плачеме по форум.

Да де и сега ќе вратат они со ваква дешавка на Чаир. И после ќе се кренат меѓуетничките тензии.
И сето тоа за да помине некој закон или некоја друга важна фрка да ја направат поневажна.

Најс трај.

Не те разбирав, како може да биде коцка за народов ова, сакаш да кажеш дека мило им е на народот???
Исто како шо им беше у прилог да заташкаат претепување на дете на сред плоштад, така сега им е у прилог изсценирана меѓуетничка тепачка. :свиркам:

Најди член на форумов кој ги подржуваше убијците!!!
Јас ќе ти најдам македонец кои тврдеа дека убиецот од Гостивар е херој, или па официално владино херосјко претставување на воениот криминал.......

Читај ги мислењета во темава малку, после цитирај ме и пиши дека никој од вас не го оправдува ова....

Подобро за овие случаеви да не се дискутира, камоли тема да се отвори.....
На форумот нема член што ги поддружуваше убијците.
Ама имаше една багра сурати што излегоа на улица во името твое и на вашата расипана меџусебнојебајуча арнаутска заедница..И за нив имаше овации и поддршка од арнаутските членови на форумов.
Да додадам..
И значи фактички тие што ги браните официјално се УБИЈЦИ и од ваша(твоја) уста..Мило ми е..
Само уште да престанете да ги поддржувате..Мееех,како и да е измет сте биле,измет ќе останете..

А Јаким не го ставај у уста..Нормално дека е херој,убил џган,криминал,опасност за неговата мала ќерка..И ТРЕбА ДА БИДЕ НА СЛОБОДА.А вие колку ве има 250.000 од кај што дојдовте девеести..Прво у камп,па правец косово..И очи да не ви гледам изроди едни..

Да де и сега ќе вратат они со ваква дешавка на Чаир. И после ќе се кренат меѓуетничките тензии.
И сето тоа за да помине некој закон или некоја друга важна фрка да ја направат поневажна.

Најс трај.

Трагично е што секој пат функсионира......

Треба да има притисок за да се најдат сторителите за било кој инцидент, мора да се запре спиралата......нема врска што се по националност...

вака во администрација сте 18% до 20% значи еден од петмина е ваш. Ако веќе не му верувате на нашите, тогаш верувајте во вашите дека ќе бидат најдени сторителите.
Како што ти кажав, ако протестиравме и враќавме за секој натепан македонец тогаш овде ќе беше бетер од египет

За да се запре спиралата мора да се уништат ултрасите. Просто е. Забрана за фудбал и навивачки групи 3 години во Македонија, освен локални турнири. Вака комитите и вие ќе го направите Скопје како Палестина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom