Тинејџер брутално претепан во Ново Лисиче

• Креатор на темата Креатор на темата sankerce
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми кажаа оти во Н.Лисиче било , т.е некаде меѓу продавницата Базаро и Рамстор се десила случката, можеби ми дале и погрешна информација , на нет пишуваше дека во Лисиче се десило а кога ќе кажеш Лисиче се однесува на населбата , а таа е мирна , и Н.Лисиче исто :) Појма неам у секој случај тука е негде без заблуди.

Мислам дека точни информации имаш, иако мислам дека лаже и сајтов...

Нападнатиот, Ј.И(18), бил излезен со своите пријатели и откако се разделиле Ј.И сам се упатил кон својот дом но бил пресретнат од поголема група напаѓачи кои го прашале за неговата националност.

Најверојатно со вистинските зборови, откако другарчињата побегнале, едниот останал сам и го изел за сите.

Чим не ги наоѓаат сторителите, ова значи дека и државата е соучедник. Последните недели во Аеродром настрадаа 7 албанци во 3 одвоени напади. И ќе ми речат дека не можат да ги најдат ? Па зошто поставија толку камери насекаде ? Само за албанците нели.

Исто така среде плоштад беа нападнати момчиња , за време на протестот против ЛГБТ.

Напад имаше и во Куманово.

Се на се , статистиката вели најмалку 10-0

Зарем секогаш кога се отвараат жешки политички теми , албанците треба да настрадаат?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
аман те бе веќе- оној удрил, овој вратил, нападнале онаму, претепале , се степале, се вреѓале, се плукале, се пцуеле ....само настани ко од блиски исток
Како бе мајка му стара не видовме нешто поразлично- пр.македонци и албанци организирале заедничка промоција на ххххх, заедно го уредувале паркот во населбатаХХХХХ- повикале гости од други држави па направиле скара во природа .......или градоначалници и од албанска и од македонска националност отишле во странство, па донеле некои нови идеи и инвестиции во градот - па да отворат некое погонче за изработка на било што само не на омраза - ко пример за останатите ......
стварно- нели им е здосадено со овие глупости:tapp:

Да осетат малку и они како е,кучиња.

Се радувате на вакви настани а кога има некој случај како кај Смиљковското езеро , липате . :)

Изедначуваш тепање на еден љоч со масакр?

аман те бе веќе- оној удрил, овој вратил, нападнале онаму, претепале , се степале, се вреѓале, се плукале, се пцуеле ....само настани ко од блиски исток
Како бе мајка му стара не видовме нешто поразлично- пр.македонци и албанци организирале заедничка промоција на ххххх, заедно го уредувале паркот во населбатаХХХХХ- повикале гости од други држави па направиле скара во природа .......или градоначалници и од албанска и од македонска националност отишле во странство, па донеле некои нови идеи и инвестиции во градот - па да отворат некое погонче за изработка на било што само не на омраза - ко пример за останатите ......

Е ова е тема за напаленковци. И за проста раја да се пали. Ваквите настани не треба медиумски да се архивираат и да се пренесуваат, си има институции. Ако не функционираат нека протестира кој сака. Али од еден ваков инцидент само во голи држави како Македонија се прават после тоа масовни нереди и се етикетира цел народ за изолиран случај.

Пеер Ново Лисиче е мирна населба.
Али не за Албанци.
И незнам зашо овој мислел дека може у нл да се шлае, па уше сам..
Уствари знам зашо.
Зашо е албанец.

Кој и да е на сликата ако си хуман би требало да ти биде жал а не гледам повеќето кои ги сметав за размуни се ситат на дечкото, па после се чудиме зашто сме тука кај што сме. Арно ни прават

Пеер Ново Лисиче е мирна населба.
Али не за Албанци.
И незнам зашо овој мислел дека може у нл да се шлае, па уше сам..
Уствари знам зашо.
Зашо е албанец.

Пеер, другарчињата му побегнале со такси ;)

уште еднаш ова да се прочита потполно се сложувам...
нели ви е доста.....доста беше.....дај престанете.....вака каде ќе ни биде крајот....
Дај што не се организира еден турнир во мал фудбал летово „браство единство“
„соживот“, „меѓуетничка толеранција“, „младите се сакаат“ и слично
и тоа меѓумаалски турнир: од една страна Чаир.Саат кула,Арачиново,Студеничани,
Сарај, Количани, Оризари и други.
а од друга страна: Аеродром,Козле,Влае,Маџари.Лисиче,Кисела вода,Ѓорче и други.

Пеер, шо барале у Ново Лисиче, не разбирам..
Не ме глеаш мене да се шетам на Џон Кенеди..

Еј зарем не знаеш што убави паркчиња има позади базаро, или до базаро бетонското од втора светска војна, па тоа е туристичка атракција, они како туристи дошле, не да си ја бараат бељата...

Баш тоа, не гледа ли некој нас во група да шетаме низ Џон Кенеди?

(не оправдуваме, само прашуваме)

Кој и да е на сликата ако си хуман би требало да ти биде жал а не гледам повеќето кои ги сметав за размуни се ситат на дечкото, па после се чудиме зашто сме тука кај што сме. Арно ни прават

Колку пати се има само случено некој мој другар или пак јас поради никоја причина да го добие истото како овој,и никој ич кур да не го боли. Нема жал за такви кучиња,нека поцркаат сите до еден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom