- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 762
Тешете се дека Охрид е најубав и дека "на кој не му чиниТ, нека не идаT".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Океј, не викам дека никогаш не казниле охриѓанец. Викам дека во мојот случај, се што направи полицаецот, укажуваше на тоа дека таблицата и тоа како игра улога.
Следниот месец одам на викенд за Струга, баш да направам една компарација со тоа што Охрид и Струга може да го понудат.
Сакам да го проверам и ова место, како што разбрав - Версус бич бар.
![]()
Дечково со своите фотографии ме убеди на тој чекор... Се надевам дека нема да остане само на убави фотографии![]()
Годинава српска иначе секоја година се од скопје , штип и од други градови , охридски џандар ретко да видиш на главните улици и околу центарот .
Дечково со своите фотографии ме убеди на тој чекор... Се надевам дека нема да остане само на убави фотографии![]()
Jaс живеам 26 години во Штип и скоро се знам што се случува, ама ниеднаш не сум чул цајкан од Штип да го пратат во Охрид
- Мое лично убедување е дека цените на угостителските услуги се повисоки и дека имаме недоволно изградени пакет аранжмани. Имиџот на Охрид во моментов е многу лош, јавноста и потенцијалните туристи сметаат дека цените на угостителските услуги се превисоки и ние мораме да го прифатиме предизвикот и да преземеме мерки и активности за подигнување на имиџот, смета градоначалникот Бакрачески.
Океј, не викам дека никогаш не казниле охриѓанец. Викам дека во мојот случај, се што направи полицаецот, укажуваше на тоа дека таблицата и тоа како игра улога.
Следниот месец одам на викенд за Струга, баш да направам една компарација со тоа што Охрид и Струга може да го понудат.
Сакам да го проверам и ова место, како што разбрав - Версус бич бар.
тоа се цени за 1 кг.
Не пишува скара на кило никаде, и штом е хотел многу поверојатно да се цени за порција
Не сум била ни во Грција ни во Охрид на одмор, не се мој свет....
![]()
А кај идеш ? на Бахамите![]()
Кога ми се случи тоа со таксистот ти најверојатно си била второ одделение, така да, кога не знаеш, подобро не збори. Сега ги нема толку како порано, посредено е.
Имаше едно кафуле во уличките од женска плажа накај пазарот.... „Ке вујна ти“ Провери за моја душа дали е таму уште
--- надополнето: 29 јули 2013 во 17:11 ---
Од Струга сум
Само годинава на некој начин ... на повеќе начини... протерана во Скопје....
Инаку повеќе би шетала по планини последно време