Раѓањето на антихристот

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
имав порано едно двд на српски ,кој точно до детали се објаснуваат и за тие кодови
На „ју тјуб„ имаш куп материјали по та тематика...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Алал да му е на то малиот! Ем мал, ем веќе демоноопседнат...:confused:

А замисли, кога синчево би имало 6 месеци, каков одговор за Бога би дало тогаш...
Мики а ова да не е антихристот? Уште од мало опседнато.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Мики, не те загрижува тоа што 5 годишно дете знае да распознае тешка глупост подобро и побрзо од тебе?
Ипси,
мене ме загрижува што токму 5 годишно дете е Богоборечки настроено...Од 5 годишно дете не очекувам да ми проповеда за она за кое нема поим...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Св. Ефрем не е лик од Библијата. Тој сепак е дел од Црквата, во времето кога Црквата беше една, за разлика од Нострадамус, кој е дел од Светот а помалку дел од римската Црква. Баба Ванѓа и Ностадамус се ликови кои битисувале многу подоцна од времето во кое е оформена Библијата, а овие два лика ни оддалеку не се достојни да влезат како ликови во Писмото, поради нивниот начин на живеење и делување, кој е демонопоклонички на не Богопоклонички.
Значи да резимираме: Само оние кои се дел од Црквата а на кои им доаѓале визии се она правото, а сите останати се демонопоклоници.

Бар-кодот во себе содржи три „шестки„ (зашто токму „шестки„?...:unsure:), кои го означуваат „...жигот од ѕверот...„, што е докажано од еден руски магистер по електроника...

А?
Дека се тука „оче наш„? Тука е лукавиот...
:icon_lol: Ова да те чуе некој психијатар ќе ти дијагностицира параноја, али пошто и он не е дел од црквата мора да е демонопоклоник.:)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Бар-кодот во себе содржи три „шестки„ (зашто токму „шестки„?...:unsure:), кои го означуваат „...жигот од ѕверот...„, што е докажано од еден руски магистер по електроника...

А?
Епа немој да пазаруваш тогаш МИКИ, ќе гориш во пеколот. ;)

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
И јас така мислам и противник сум голем кон нив , мислам дека некои одредени моќи им дава тој за они да ги уверуваат народите и да ги одрекнуваат од Бог.Секој нормален човек со чисто срце може да го види тоа .

Господ рекол По делата нивни ќе ги препознавате.
Иван има издадена книга полу неписмено напишана со антихристијанска содржина.
Константин ја проповеда Христовата вера а всушност ја искористува еден третман чини 100еур..
Апостолите велат бесплатно добиваме бесплатно даваме...
Многу лесно може да се препознаат...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Оф мори мајко......MIKI1 ја негира квантната механика! :pos: Ти си легенда бре човече!
Што мислиш, тоа баркодите на производите што ти ги поминуваат на каса со ласер кога купуваш во супермаркет, врз основа на што функционираат? Оче наш? :facepalm:
Духовна логика ти е тоа. Ја не знам што ви е нејасно.

W

Werther

Гостин

А?
Аман бе Мики, аман. Стар си за вакви работи...

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Мики а ова да не е антихристот? Уште од мало опседнато.
Да не нагаѓаме: се‘ ќе дознаеме кога тоа ќе биде потребно.
--- надополнето: 28 јули 2013 во 01:22 ---
Аман бе Мики, аман. Стар си за вакви работи...
Стари се баба Ти и дедо Ти, а јас сум само постар од Тебе...

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Константин ја проповеда Христовата вера а всушност ја искористува еден третман чини 100еур..
Секако: бессребрениците Козма и Дамјан, како и Пантелејмон, лечеа во и со Божјо име, а не за пари...

W

Werther

Гостин
Стари се баба Ти и дедо Ти, а јас сум само постар од Тебе...
И не ти е срам вакви глупости да тресеш ? Имало 666 на баркодот и тоа било знак од рогатиот, аман жити се не се заебавај, срамота е...
Твоите постови што мислиш, писмено делуваат ? Една ќорава запирка да ставеше ?

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580

Кој е поглупав и поопседнат детето или родителот?
Дете на таа годишна возраст не ни свесно за себе па камо да избира и распознава!!!
Децата се невини,родителите се тие што ги изопачуваат.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Кој е поглупав и поопседнат детето или родителот?
Дете на таа годишна возраст не ни свесно за себе па камо да избира и распознава!!!
Децата се невини,родителите се тие што ги изопачуваат.
Го изопачил што го однел во црква, и што му објаснувал за религијата?! :pos:
Па да, у право си кога ќе размислам....ама среќа му работел кликерот на малиот.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
И не ти е срам вакви глупости да тресеш ? Имало 666 на баркодот и тоа било знак од рогатиот, аман жити се не се заебавај, срамота е...
Можеш ли да увидиш самиот дека себе си се ставаш во кошот со оние на кои дури и очигледните нешта не им се видливи и јасни?...

А замисли сега да дојде антихристот пред Тебе: па ја‘ сум убеден дека побрзо ќе му се поклониш отколку што ќе го отераш „у три фине лепе„....

Kajgana Shop

На врв Bottom