MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 20.396
- Поени од реакции
- 3.398
На „ју тјуб„ имаш куп материјали по та тематика...имав порано едно двд на српски ,кој точно до детали се објаснуваат и за тие кодови
На „ју тјуб„ имаш куп материјали по та тематика...имав порано едно двд на српски ,кој точно до детали се објаснуваат и за тие кодови
Мики а ова да не е антихристот? Уште од мало опседнато.Алал да му е на то малиот! Ем мал, ем веќе демоноопседнат...
А замисли, кога синчево би имало 6 месеци, каков одговор за Бога би дало тогаш...
Ипси,Мики, не те загрижува тоа што 5 годишно дете знае да распознае тешка глупост подобро и побрзо од тебе?
Значи да резимираме: Само оние кои се дел од Црквата а на кои им доаѓале визии се она правото, а сите останати се демонопоклоници.Св. Ефрем не е лик од Библијата. Тој сепак е дел од Црквата, во времето кога Црквата беше една, за разлика од Нострадамус, кој е дел од Светот а помалку дел од римската Црква. Баба Ванѓа и Ностадамус се ликови кои битисувале многу подоцна од времето во кое е оформена Библијата, а овие два лика ни оддалеку не се достојни да влезат како ликови во Писмото, поради нивниот начин на живеење и делување, кој е демонопоклонички на не Богопоклонички.
Ова да те чуе некој психијатар ќе ти дијагностицира параноја, али пошто и он не е дел од црквата мора да е демонопоклоник.Бар-кодот во себе содржи три „шестки„ (зашто токму „шестки„?...), кои го означуваат „...жигот од ѕверот...„, што е докажано од еден руски магистер по електроника...
А?
Дека се тука „оче наш„? Тука е лукавиот...
Епа немој да пазаруваш тогаш МИКИ, ќе гориш во пеколот.Бар-кодот во себе содржи три „шестки„ (зашто токму „шестки„?...), кои го означуваат „...жигот од ѕверот...„, што е докажано од еден руски магистер по електроника...
А?
И јас така мислам и противник сум голем кон нив , мислам дека некои одредени моќи им дава тој за они да ги уверуваат народите и да ги одрекнуваат од Бог.Секој нормален човек со чисто срце може да го види тоа .
Духовна логика ти е тоа. Ја не знам што ви е нејасно.Оф мори мајко......MIKI1 ја негира квантната механика! Ти си легенда бре човече!
Што мислиш, тоа баркодите на производите што ти ги поминуваат на каса со ласер кога купуваш во супермаркет, врз основа на што функционираат? Оче наш?
Аман бе Мики, аман. Стар си за вакви работи...Бар-кодот во себе содржи три „шестки„ (зашто токму „шестки„?...), кои го означуваат „...жигот од ѕверот...„, што е докажано од еден руски магистер по електроника...
А?
Да не нагаѓаме: се‘ ќе дознаеме кога тоа ќе биде потребно.Мики а ова да не е антихристот? Уште од мало опседнато.
Стари се баба Ти и дедо Ти, а јас сум само постар од Тебе...Аман бе Мики, аман. Стар си за вакви работи...
Мики погледни ја статистиката на мојот профил. 666. мухахахах!Да не нагаѓаме: се‘ ќе дознаеме кога тоа ќе биде потребно.
Секако: бессребрениците Козма и Дамјан, како и Пантелејмон, лечеа во и со Божјо име, а не за пари...Господ рекол По делата нивни ќе ги препознавате.
Иван има издадена книга полу неписмено напишана со антихристијанска содржина.
Константин ја проповеда Христовата вера а всушност ја искористува еден третман чини 100еур..
Апостолите велат бесплатно добиваме бесплатно даваме...
Многу лесно може да се препознаат...
И не ти е срам вакви глупости да тресеш ? Имало 666 на баркодот и тоа било знак од рогатиот, аман жити се не се заебавај, срамота е...Стари се баба Ти и дедо Ти, а јас сум само постар од Тебе...
Твоите постови што мислиш, писмено делуваат ? Една ќорава запирка да ставеше ?Господ рекол По делата нивни ќе ги препознавате.
Иван има издадена книга полу неписмено напишана со антихристијанска содржина.
Константин ја проповеда Христовата вера а всушност ја искористува еден третман чини 100еур..
Апостолите велат бесплатно добиваме бесплатно даваме...
Многу лесно може да се препознаат...
Го изопачил што го однел во црква, и што му објаснувал за религијата?!Кој е поглупав и поопседнат детето или родителот?
Дете на таа годишна возраст не ни свесно за себе па камо да избира и распознава!!!
Децата се невини,родителите се тие што ги изопачуваат.
Можеш ли да увидиш самиот дека себе си се ставаш во кошот со оние на кои дури и очигледните нешта не им се видливи и јасни?...И не ти е срам вакви глупости да тресеш ? Имало 666 на баркодот и тоа било знак од рогатиот, аман жити се не се заебавај, срамота е...