Jaqen H'ghar
Faceless man
- Член од
- 25 март 2009
- Мислења
- 1.077
- Поени од реакции
- 1.272
Земи читни малку...
Земи дувај малку...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Земи читни малку...
Ај види на претходната страна дали само јас велам дека тревата не е дрога.
Не ме чуди да пиши некој сега дека и алхохолот е дрога.
А од пола димче ќе се кезиш ли? Чашка и димче единица мерка?Што ме занима некои џанкери што нескааат да си признаат дека е тоа така и само надевајтесе дека не е дрога, што го мешаш сега алкохолот кога е сасвим друга работа од него ако испиеш една чаша нема да се кезиш ко нездрав на прст да ти покажат али од тревата да
![]()
Земи удри си ја главата од џид малку.Земи дувај малку...
Ти се заебаваш нели ?Што ме занима некои џанкери што нескааат да си признаат дека е тоа така и само надевајтесе дека не е дрога, што го мешаш сега алкохолот кога е сасвим друга работа од него ако испиеш една чаша нема да се кезиш ко нездрав на прст да ти покажат али од тревата да
![]()
Што ти е бе реков ли јас дека дувам ?Земи удри си ја главата од џид малку.
Што ме занима некои џанкери што нескааат да си признаат дека е тоа така и само надевајтесе дека не е дрога, што го мешаш сега алкохолот кога е сасвим друга работа од него ако испиеш една чаша нема да се кезиш ко нездрав на прст да ти покажат али од тревата да
![]()
А од пола димче ќе се кезиш ли? Чашка и димче единица мерка.![]()
Ја од чаша пијам. Ти шише ли маваш?а ти цело шише маваш со еден џоинт?
Абе готово ќе земеш еден дим и ќе гледаш џуџиња и еднорози.Може тоа да им се случува копиљаци што си прават филмови дека се големи фраери дека дуваат.
Ја од чаша пијам. Ти шише ли маваш?
од буре