Jaqen H'ghar
Faceless man
- Член од
- 25 март 2009
- Мислења
- 1.077
- Поени од реакции
- 1.272
Земи дувај малку...Земи читни малку...
Земи дувај малку...Земи читни малку...
Што ме занима некои џанкери што нескааат да си признаат дека е тоа така и само надевајтесе дека не е дрогаАј види на претходната страна дали само јас велам дека тревата не е дрога.
Не ме чуди да пиши некој сега дека и алхохолот е дрога.
А од пола димче ќе се кезиш ли? Чашка и димче единица мерка?Што ме занима некои џанкери што нескааат да си признаат дека е тоа така и само надевајтесе дека не е дрога, што го мешаш сега алкохолот кога е сасвим друга работа од него ако испиеш една чаша нема да се кезиш ко нездрав на прст да ти покажат али од тревата да
![]()
Земи удри си ја главата од џид малку.Земи дувај малку...
Ти се заебаваш нели ?Што ме занима некои џанкери што нескааат да си признаат дека е тоа така и само надевајтесе дека не е дрога, што го мешаш сега алкохолот кога е сасвим друга работа од него ако испиеш една чаша нема да се кезиш ко нездрав на прст да ти покажат али од тревата да
![]()
Што ти е бе реков ли јас дека дувам ?Земи удри си ја главата од џид малку.
Што ме занима некои џанкери што нескааат да си признаат дека е тоа така и само надевајтесе дека не е дрога, што го мешаш сега алкохолот кога е сасвим друга работа од него ако испиеш една чаша нема да се кезиш ко нездрав на прст да ти покажат али од тревата да
![]()
а ти цело шише маваш со еден џоинт?А од пола димче ќе се кезиш ли? Чашка и димче единица мерка.![]()
Ја од чаша пијам. Ти шише ли маваш?а ти цело шише маваш со еден џоинт?
па што се дувате толку дека сте јаки дувачиАбе готово ќе земеш еден дим и ќе гледаш џуџиња и еднорози.Може тоа да им се случува копиљаци што си прават филмови дека се големи фраери дека дуваат.
не.... или се дилери или џанкери друго нема
од буреЈа од чаша пијам. Ти шише ли маваш?
А што пушиш сега и извади го џоинтот од уста кога збориш со мене.од буре