Дрогирање во центарот на Скопје

Член од
21 март 2013
Мислења
176
Поени од реакции
149
Синоќа поминував низ Градски парк и видов група на деца (16-17 год) како пушат трева. Секако дека се осеѓаше миризбата, али и кога бев на метар од нив, тие воопшто не се потрудија да го скријат тоа џоинтот. Неколку пати имам забележано како некој дува во јавност без воопшто да му е гајле дали некој ќе го забележи, еднаш и во Тренд кафе забележав дечко и девојка како запалија џоинт..
А сега најдов и неколку клипчина поврзани со дрога

Не мислите дека треба да се превземат некои мерки против конзумирање дроги во јавност?
Мене дури и страв ми е да идам на прошетка низ Скопје навечер.. Се повеќе и повеќе ги има..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ти да видиш на Халид ко го запалија паф паф другиот, ауф изгинавме уште тоа го немав видено :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Оваа демократска држава кој што сака си прави, инаку незнам зошто 80% од луѓето тревата ја ставаат во дрога. И јас имам 16 години па од класот има 5-6 души што пушат трева, да се разбереме јас не сум пробал ни сакам.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Кога го прочитав насловот мислев внатре ќе пишува за игли, шприцови... а тоа за дување да ти било.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Оваа демократска држава кој што сака си прави, инаку незнам зошто 80% од луѓето тревата ја ставаат во дрога. И јас имам 16 години па од класот има 5-6 души што пушат трева, да се разбереме јас не сум пробал ни сакам.
a sto e marihuanata be zacin za vo jadenje ?:facepalm:

Член од
21 март 2013
Мислења
176
Поени од реакции
149
Ама стварно не е смешно. И јас еднаш од трафика земав ризли, а позади мене да ти имало полицаец, и само ги виде ризлите, замавна со главата, се насмевна, ми намигна.. и јас си заминав. Треба да се превземи нешто.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Синоќа поминував низ Градски парк и видов група на деца (16-17 год) како пушат трева. Секако дека се осеѓаше миризбата, али и кога бев на метар од нив, тие воопшто не се потрудија да го скријат тоа џоинтот. Неколку пати имам забележано како некој дува во јавност без воопшто да му е гајле дали некој ќе го забележи, еднаш и во Тренд кафе забележав дечко и девојка како запалија џоинт..
А сега најдов и неколку клипчина поврзани со дрога

Не мислите дека треба да се превземат некои мерки против конзумирање дроги во јавност?
Мене дури и страв ми е да идам на прошетка низ Скопје навечер.. Се повеќе и повеќе ги има..
Кој знае што миризба си осетил. Можеби пушеле Black Devil со арома па си помислил се дрогираат...
А видеава ама баш ништо не претставуваат се собрале 2-3 ца прават муабет или намерно како се собираат за да има некаква гледаност од наведениот сајт. И на крај не знам од што те фаќа страв.
Не ми е јасно само од каде знаеш како изгледа џоинт???

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ама стварно не е смешно.. И јас еднаш од трафика земав ризли, а позади мене да ти имало полицаец, и само ги виде ризлите, замавна со главата, се насмевна, ми намигна.. и јас си заминав.. Треба да се превземи нешто.
Што сакаш да се преземат?
Ете гледаш се пронајдоа дрогирашите во темава.

Kajgana Shop

На врв Bottom