Која е најдобра газирана вода?

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 април 2009
Мислења
2.511
Поени од реакции
3.340
Последно време мн се навлеков да пијам кисела вода(после пијанство утрински) и го тејстирам сите, ама од Bonaqua според мене пуба немат, кажите кој ви се вас најубај и ако мојт некој нека стајт анкета

Пиј од таа со лимон.

Последно време мн се навлеков да пијам кисела вода(после пијанство утрински) и го тејстирам сите, ама од Bonaqua според мене пуба немат, кажите кој ви се вас најубај и ако мојт некој нека стајт анкета

Јас би ти препорачал да се пијаниш помалку. :D :pos:

FIJI-MICROCLIMA-2.jpg
evian-water.jpg

icelandic-glacial-eau-neutre-carbone-adoptee--L-MCNXKA.jpeg
7590051824_ece4fc54fa_h.jpg

књаз милош или кожувчанка.. и двете се добри :)

Дека пијам исклучиво минерална газирана вода, Кожувчанка ми е стандард. Пелистерка ми е прегазирана, Горска вода има чуден вкус кој што не ми се свиѓа, Добра Вода е ок. Пред некој ден пиев Добра Вода со вкус на гуарана и жен шен и првпат да ми направи ќеиф а да не е природна т.е да е со вкус на нешто. Потсеќа дури и на енергетскион пијалок Гуарана, е да и 50 денари е.

Дур си пијан ќе појш Биљанини Извори ќе се навалиш да се напиеш вода и од шо немат да те држет нозете ќе падниш во базенчено и автоматски се трезниш. Само пази со глата вземи дан се удриш.
BIL-IZVORI-5-e1331842406567.jpg

Мат имат? :)

Шега на страна, онтопик:
Ако бараш најгазирана мислам дека пелистерка е најгазирана, а за трезнење колку помага... Немам такво искуство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom