Аква парк "Wahooo" - Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, колку да е карта ? 30 денари ? 50 ?
Да ви даваат пари при влез ?

Сакаш цел ден забава во аквапарк, ќе си платиш 300 денари.

Во Русија стандардот е веројатно и помал од кај нас, а карта за аквапарк послаб од скопскиов е 15 евра.

Од сликите и видеата што ги видов, аква-паркот изгледа како занимација за деца до 16 години.

незз дали си бил у аква парк или сл ама ја кога бев у австрија и за 40 години ако имаш е забавно

Ако цената ќе овозможи да има таму нормални луѓе онда у к.рац, нека биде таа цена.
Ако за 350 ќе можам таму да уживам без да се грижам за животот, без да се грижам сестрата, жената, ќерката дека ќе ми бидат малтретирани од животни кои своите жени зад решетки ги чуваат, онда ок, нека биде тоа оаза за нормални луѓе. Па и нека е толку.
Ја ипак мислам дека аквапаркот ќе се претвори во УЧК-педербал in no time, слично како другите места, а најеклатантен пример е базенот кај Зајас. Коа се иде накај Охрид само забележете го базенот и кажите дали има тамо ЕДНО женско лице.

За 300 денари, не се исплати..., тоа е се убаво, но локацијата е лоша, треба да се наоѓа некаде на периферија :)
За тие пари подобро ќе си купам скара и ќе одам на Водно, поубаво ќе си поминам ;)

Јас мислев си пишала "Wahooo" зашто се радуваш дека го отвориле... послем сконтав дека тоа е креативното име на барата у карпош.

Како личност која била во два аква парка :icon_mrgr: мислам да не ризикувам со повреди во овој аква парк, не е до културата или некултурата, на видеото поназад се гледа уште на почетокот како излетува од „шините“ еден, а другиот се лупна два три пати, најверојатно причината е премногу пуштена вода. Се слушнав со другар што бил денеска, и он си го набил прстот на раката :D...

Цената од 300 денари е сосема океј, али според она што го гледам, нема нешто посебно топогани. Во Пробиштип ми се допадна генерално, може многу подобро али со таа посетеност добро и е ова што е направено таму.

Цел свет прави во туристички места и летувалиште, ние на жешкиот асфалт во Скопје и ридско-планинскиот предел во Пробиштип.. Фак лоџик деј сеј...

Зборев со луѓе кои биле.
Не смее да се внесува ништо за пиење или јадење, ниту вода. Нивниот впечаток е дека се што е таму е наменето за деца и дека немало скоро ништо за возрасни, од кои се очекувало да дремат и трошат пари за пијачки, дур маливе се забављаат.

Мрч тема, на една табла им пишува The pirates of THE Macedonia. :(

Добро бе, колку да е карта ? 30 денари ? 50 ?
Да ви даваат пари при влез ?

Сакаш цел ден забава во аквапарк, ќе си платиш 300 денари.

Во Русија стандардот е веројатно и помал од кај нас, а карта за аквапарк послаб од скопскиов е 15 евра.

А зошто ти е цел ден. Веројатно мислеле на посетители од внатрешноста.
Зошто не е на еден час цената.Си плаќаш на излегување 50 денари час.(како зонско)

ТоБогани, луѓе, тоБогани!
Ко што гледам по видеото на 24 вести, местово е веќе заземено од брачата. Како и да е, не делува нешто посебно забавно, ниту безбедно. 350 денари не се многу, ама не се ни малце, за ова некако не ми делува дека вреди да се дадат.

не јадете гомна 300 не е скапо, а 200 на базен бисер ефтино е ? или 150 - 200 ( нез колку е кај борис трајковски базенот ) и плус уште 200 за капа иначе нема да влезеш

не јадете гомна 300 не е скапо, а 200 на базен бисер ефтино е ? или 150 - 200 ( нез колку е кај борис трајковски базенот ) и плус уште 200 за капа иначе нема да влезеш
Капа можеш да си купиш во спортските продавници за 300 ден, ќе те тера сто години. Знам дека е малце поскапо во Карпош за на базен ама верувајте дека за ваше добро се тие превенции. Треба во секој град да има по 2-3 базени затворени мин, ама толку ни е и културата и свеста.

Уште аква парк ни фалеше, сеа сме комплетни.
Фејл најголем, НАЈГОЛЕМ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom