Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245

Ги нема оние најwoшите. :( Стрејт либерал-екстремисти, лобисти и поборци на права со таков ентузијазам што ако самите биле аномалии во природата, немало со толаква енергија да се борат.
Знаеш, помодарството. Безразлика во која форма се јавува, ain't that cool.
Eдно FUCK YOU! до нив, во име на комплетирање на сликата..

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Се согласувам со се ова наведеното горе, освен за педосексуалите. За нив кастрација и половиот орган заедно со мадињата да им се зготват, да им се дадат да си ги изедат, пао после да им се каже што точно јаделе. Или кога ќе бидат фатени на дело да им пукаш у глава, одма без размислување. Не заслужуваат ни пари да трошиш на нив за по затвори да лежат. Погнасно нешто од сексуална злоупотреба на дете нема на овој свет.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Абе ја сериозно те прашав а ти ме зафркаваш?
Ајде, чим си бил сериозен - за разлика од обичниот morning wood, еден кобен ден истиот беше измаван доста рандомно кон Hugh Jackman. Заглавив после со тој пол. Јебига.

Сигурен си дека не сакаш жени?
Сигурен си дека те интересира тоа? Можам да демонстрирам дека ме палат машки и во живо. Нема проблем, можам да ти помогнам околу дилемата, ако си заинтересиран.

А

Антоние

Гостин
Се согласувам со се ова наведеното горе, освен за педосексуалите. За нив кастрација и половиот орган заедно со мадињата да им се зготват, да им се дадат да си ги изедат, пао после да им се каже што точно јаделе. Или кога ќе бидат фатени на дело да им пукаш у глава, одма без размислување. Не заслужуваат ни пари да трошиш на нив за по затвори да лежат. Погнасно нешто од сексуална злоупотреба на дете нема на овој свет.
Во 21от век нема место за биготи како тебе. Ги замолувам модераторите да го санкционираат овој говор на омраза а тебе те замолувам да ја напуштиш дискусијава и да не се враќаш повеќе тука затоа што ова е место за слободоумни, модерни и прогресивни индивидуи.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Ајде, чим си бил сериозен - за разлика од обичниот morning wood, еден кобен ден истиот беше измаван доста рандомно кон Hugh Jackman. Заглавив после со тој пол. Јебига.

Сигурен си дека те интересира тоа? Можам да демонстрирам дека ме палат машки и во живо. Нема проблем, можам да ти помогнам околу дилемата, ако си заинтересиран.
На што мислеше додека го маваше на глумецов?
Чекај прво да провериме со AnFem :) ако не бива ќе ти пишам.
--- надополнето: 22 јули 2013 во 01:02 ---
Ете Шкорпи ќе провери наместо мене.
Неможе наместо тебе само по тебе зависно од реакцијата! Инаку многу шок ќе ми дојде така одеднаш.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Во 21от век нема место за биготи како тебе. Ги замолувам модераторите да го санкционираат овој говор на омраза а тебе те замолувам да ја напуштиш темава и да не се враќаш повеќе тука затоа што ова е место за слободоумни, модерни и прогресивни индивидуи.
Извини али за мене децата се свети. За тебе изгледа не се. Ај еден ден кога ќе имаш дете ќе правиме пак муабет, па ќе видиме како тогаш ќе размислуваш. А за педофилите секогаш ќе имам говор на омраза. И во живо кога ќе ги видам ќе ги плукам!
Па не знам кој век да е, за нив никогаш нема да имам разбирање.

A

AnFem

Гостин
Извини али за мене децата се свети. За тебе изгледа не се. Ај еден ден кога ќе имаш дете ќе правиме пак муабет, па ќе видиме како тогаш ќе размислуваш. А за педофилите секогаш ќе имам говор на омраза. И во живо кога ќе ги видам ќе ги плукам!
Па не знам кој век да е, за нив никогаш нема да имам разбирање.
Бубамаро, остави го Антоние, гнаса либерална! Не вреди да му реплицираш и докажуваш. Sve ćemo ih pobiti!

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Абе само check check, ништо више, нека биде она unavailable и понатаму...
И на што мислеше што те возбудува кај машкиве? Како работи геј мозокот?
:pos: како работел геј мозокот :pos:
Тебе те палат женски, така? Е па он се пали на машки. Што тука не е јасно.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
:pos: како работел геј мозокот :pos:
Тебе те палат женски, така? Е па он се пали на машки. Што тука не е јасно.
Епа не ми е јасно на што се пали кога се што едно машко има го има и он? Тоа е себепалење? o_O

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Епа не ми е јасно на што се пали кога се што едно машко има го има и он?

Употреби малку логика, duh.
Како што тебе те пали женско, така него машко.
Како што тебе не те пали девојче од 10, така некој го.
Сите сме нормални, ако го упростиш и напишеш ко да е нормално.
Логика, просто, фасуљ. Што тука не е јасно, кажиму плавабубамаро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom