HTC Windows 8S vs LG Optimus L7 II

• Креатор на темата Креатор на темата Ne_sum_ja
  • Време на започнување Време на започнување

За исти пари што би одбрале?

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Користам пола година HTC - 8S и немам ни 1 маана на телефонот пронајдено. Тие што викаат дека видноус е тапа, сигурно се чуле од некое другарче или братучедче кое го користело 2 дена телефонот, и не му се бендисал и ајде сега, виндоус тапа е. Си ги имаш сите апликации потребни ( инстаграм, твитер, фејсбук, вибер, снапчат итн итн) доаѓа со Битс, супер камера (5mpx) , и екстра дизајн. Супер телефон :)

Не се брзај за да потпишеш договор. Почекај до септември. Нема никаква понуда за постпејд.Тапа невидена е. Плус не заборавај ако можеш да бираш да земеш телефон со 4G. Веке сите наши оператори имаат лиценца за 4Г, а потпишуваш договор на 2 години. Јас сум под импресии на овој телефон, само да има кој да ти го нарача, ни договор да потпишеш ни ништо
http://www.gsmarena.com/motorola_x_press_image_and_specifications_leak-news-6423.php

Next best thing. Треба да излезе за 10 дена. 200 евра е. Подобар од Нексус 4

Знам, и најверојатно ќе одложам купување сеа на телефон. Не ми се исплати да им плаќам сметка од 1,300 ден. месечно на 2 години и плус да платам уште 5 илјадарки за телефонот или па уште 7-8 илјади за С3 мини кои се нешто околу средна класа. Мислам дека е бричење. Ќе почнам да гледам сеа некоја друга комбинација па може и ќе го оставам договорот да си истече и некој со помала претплата да земам, а телефон од друго место.

Иначе овој телефон Моторолава е околу 200 евра или се лажам?

Знам, и најверојатно ќе одложам купување сеа на телефон. Не ми се исплати да им плаќам сметка од 1,300 ден. месечно на 2 години и плус да платам уште 5 илјадарки за телефонот или па уште 7-8 илјади за С3 мини кои се нешто околу средна класа. Мислам дека е бричење. Ќе почнам да гледам сеа некоја друга комбинација па може и ќе го оставам договорот да си истече и некој со помала претплата да земам, а телефон од друго место.

Не знам што ќе ти е толку сметка од 1300 ден кога со 300 ден имаш бесплатни минути и интернет и други глупости.
Јас пред една година земав Галакси С3 со кредитна картичка и плаќам 300 ден претплата и 1000 ден рата.
Мислам дека оваа опција ти е подобра отколку 1300 за сметка и доплата 100 евра за телефон.

Не знам што ќе ти е толку сметка од 1300 ден кога со 300 ден имаш бесплатни минути и интернет и други глупости.
Јас пред една година земав Галакси С3 со кредитна картичка и плаќам 300 ден претплата и 1000 ден рата.
Мислам дека оваа опција ти е подобра отколку 1300 за сметка и доплата 100 евра за телефон.

Да па затоа баш гледам сеа да сменам некоја комбинација зашто стварно не ми се плаќа толкава претплата и плус да доплаќам за телефон.

Завршија тие денови кога телефон од 2008-2009 речиси еднакво добро се продаваше и две-три години подоцна без многу битни разлики. Сега телефоните од пред година дена битно се разликуваат од тие што се излезени во овој период. И мене ми е истечен договорот и не планирам да го продолжам ако не планираат да понудат нешто добро. Ми нудат телефони како овој http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/htc/224/one-s#ad-image-0 за 19 000 денари со 1000 и кусур денари претплата а истиот на други места http://set.com.mk/index.php?route=product/product&path=1005_13&product_id=41069 за поефтина цена и без никаква претплата. Не сум ни луд, ни глуп. Силом прилике сум рекол и во други теми земам една при пејд картичка им ставам viber на сите пријатели и роднини и само инцидентно ке се јавувам. И онака повекето луѓе имаат или во брзо време ке имаат смартфони и Wi-fi.Што има да им се обврзувам на две години и да им бидам долгогодишен корисник кога немам никакви бенефиции.

Инаку телефонот е 250 долари или 200 евра негде, се шпекулираат и цени од 200 долари ама останува да видиме за некој ден што ке биде

Ептен си ставаат цена т-мобиле, оне и вип. Али кога си можат тоа е, се додека има глупаци што купуваат од нив ќе си ставаат. Еве пример за htc one S.
Во т-мобиле е 25.000.
Во вип е 29.000.
А додека во сет 18.000, во мобелих е 16.000.
Разликата е огромна во парите, а во телефоните што е разликата ништо сите телефони се исти.

Каква будала работа 19,000 со претплата од илјадарка, а во сет без претплата е 17 :tapp:

Баш тоа се истите причини зашто не им ја продолжувам претплатата. Боље ќе потсоберам пари ќе го купам истиот од мобилара за многу пониска цена и ќе си ја смалам претплатата за да не ме корнат говедата секоја година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom