HTC Windows 8S vs LG Optimus L7 II

• Креатор на темата Креатор на темата Ne_sum_ja
  • Време на започнување Време на започнување

За исти пари што би одбрале?

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Истекува договорот и направив мала анализа па воден од буџетот падна одлукава на овие два телефони.

И двата чинат по 5 илјадарки според мојава претплата па неможам да се решам.

За сеа имам HTC па задоволен бев на почетокот, али на подолг рок од 2 години не ми ги исполни некако очекувањата, почна да биде спор, да се блокира често итн.. Додека па со LG сум немал контакт и не би знаел што телефончиња прават. По перформанси LG-то е појако али ова HTC е па друга платформа.

До недела мора да се решам кое ќе биде. :)

Па ве очекувам за мислење.

И lg-to ќе ти биде споро. Ќе инсталираш фејзбук, твитер инстаграм скајп и толку од телефонот. Ќе почне да те нервира :)

htc desire x ти е најдобар, чим можеш да го зимаш и овој зимај го.

Еве апдејт и од мене.. По повеќе коментари и инфо што добивам за телефониве LG-то некако ми отпаѓа од игра, посебно од луѓе кои имаат LG.

Али затоа дефинитивно размислувам меѓу Desire ili 8S... работата е што HTC-во на Windows ме плаши малце... да се туфкам после.

Едино ми се појави као поефтина опција Xperia J и помалку веројатна и поскапа опција Самсунг S3 Mini..

Еве апдејт и од мене.. По повеќе коментари и инфо што добивам за телефониве LG-то некако ми отпаѓа од игра, посебно од луѓе кои имаат LG.

Али затоа дефинитивно размислувам меѓу Desire ili 8S... работата е што HTC-во на Windows ме плаши малце... да се туфкам после.

Едино ми се појави као поефтина опција Xperia J и помалку веројатна и поскапа опција Самсунг S3 Mini..
Да си го ставил десире во анкетата мислам најмногу гласови ќе имаше. Бидејќи десире х работи на андроид а овој 8с работи на windows, а андроид е каде каде подобар од windows. A и 8с не е ништо појак од десире х

Да си го ставил десире во анкетата мислам најмногу гласови ќе имаше. Бидејќи десире х работи на андроид а овој 8с работи на windows, а андроид е каде каде подобар од windows. A и 8с не е ништо појак од десире х
Андроид е за деца,бидејќи на маркртот 99%се игри.

Go Home, You're Drunk
Имам дава сина имаат таблет и мобилни.Мобилниот го користат за ало и игри,а таблетите за игри кога им се полнат мобилните.
А богами и комшиските деца истото го прават.;)

А може некој да ми оговори во што е подобар desire x од LG? Гледам сите му викате да земе htc desire x, зошто?

Desire X добива Jelly Bean така да без размислување земи го има и Beats Audio. LG има 8MP камера ама и на HTC не е лоша добри слики прави. Резолуцијата и рам меморијата е иста.

Desire X добива Jelly Bean така да без размислување земи го има и Beats Audio. LG има 8MP камера ама и на HTC не е лоша добри слики прави. Резолуцијата и рам меморијата е иста.

Лг-то не добива туку веќе доаѓа со JB.
Згора на тоа има подбра камера, а и поголем екран.

Па се од луѓе кои што имаат LG ми викаат немој да земаш и не се задоволни :unsure:

Се размислив за С3 мини али немаат во залиха и плус не ми е во планиран буџет.

За ХТЦ слушам па дека во последно време ги заебале софтверски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom