Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
Мачорка сакам да ја запознаам.
хехех, супервизор го запознав вчера, и супер лик еЕкш`ли со „Природната“ се имаш упознато коа бевме во Ајриш на фудбал, девојката шо седеше до мене.
On, покрај тие по темите шо ги имам споменувано, со Dave, Supervisor и Splendora сакам.
Па викни ме на пиво бре, не туку се жали по форумиПокрај желбата да станам даскал со решение, најголема во животов ми е да се запознаам со Splendora, а мислам дека имам и предност спрема другите, оти сум најубав, и мој(а)та харизма зрачи. И значи.![]()
Се знаеме, малце се збуни Саладинчохехех, супервизор го запознав вчера, и супер лик е, а сплендора, .... ееееее, како бре тоа не си ја запознал неа, а јас ДА? the girl rules!!!
па и јас викам така, маршалот ако ништо друго нели?Па викни ме на пиво бре, не туку се жали по форуми
Се знаеме, малце се збуни Саладинчо![]()
Збирам храброст. Уш' малцеПа викни ме на пиво бре, не туку се жали по форуми![]()
Ke namines vo SK naskoro?Со mute, коцка, Max Legend па дури и мкд владе (последниот затоа што ми се допаѓаат неговите размислувања и коментари општо низ форумов).
AnFem За да видам дали е и во живо така како сто е на форумов