- Член од
- 11 јуни 2011
- Мислења
- 385
- Поени од реакции
- 189
Комплет таблетот со торбата со тастатура ако ти одговара 4000 подоле од тоа не ми се исплати да го продавамza 3 iljadi moze ke pomine...za 5 tesko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комплет таблетот со торбата со тастатура ако ти одговара 4000 подоле од тоа не ми се исплати да го продавамza 3 iljadi moze ke pomine...za 5 tesko
Модераторите нека ги избришат погорните муабети за Blade III Pro....бидејќи не барам веќе...купен е.
Колку го зема ?
4700ден
znaci celo vreme se cigancese za 300 denari..
iPhone 4 16GB Neverlocked ... стакло сочуван, бела боја од т-мобиле купен со кутија и цела фабричка опрема плус футроли и фолии гратиссакам да купам телефонче до 200 / 250 евра половно некој предлог и совет од ваша страна (да не биде реплика)
Продавам Sony Xperia T - James Bond
13 мегапиксели камера 4.55 инчен екран сони бравиа 1.5 GHz дуал кор процесор 16GB меморија со можност за картичка до 32 гигабајти Андроид џели бин 4.1.2 (сони најави апгрејд на 4.2.2 наскоро) Во пакување со слушалки и полнач. И има 6 месеци гаранција и работи на сите мрежи
![]()
Менувам компјутер за телефон: iphone5, 4s neverlock или HTC One X. Ја менувам следнава конфигурација:
MB: GA-990XA-UD3
CPU: AMD Phenom II x4 955 BE 3.20GHz
RAM: 8GB 4x2GB DDR3 1333MHz PATRIOТ
GPU: Sapphire HD 3870 512mb GDDR4,
PSU: Cooler Master 700W RP
DVD RW SONY sata.
Скоро сите делови имаат гаранција по уште 2.5/3 години
Понуди по ПП.
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=874543 prodavam Samsung galaxy s2 podetalni informacii na linkot i na pp cenata ne e fiksna)