да не се мачиш многу, доволен ке е само Дин... за возврат добиваш репетеAnne. ќе ти ги донесам винчестер браќата на цел викенд ако треба, само да пробам од тоа палачинките
Ти до кај си со праење палачинки?Лиги ми потекоа! Одлично изгледаат сите, одлично и далечно
Нема шанси си кажав прваТи до кај си со праење палачинки?
Стај ги твоите палачинки, ако според новите закони нема да си учесник барем лиги до колена да имаТопло е ама изгледа пак ќе стојам на шпорет, а не можам да не ја отварам темата.
Не смеам, дури тогаш ќе добијам бан од тема. Нека си најде и некоја друга маж од форумот, малку да бидам фер.Нема шанси си кажав прва
У следното ве тепам! Се разбира ако КафеделМар ми попушти
--- надополнето: 18 јули 2013 во 15:18 ---
Стај ги твоите палачинки, ако според новите закони нема да си учесник барем лиги до колена да има
ОВА! Чисто да ги видиме бе па! Знам дека се одлични, ама за да ги мотивираш другитеСтај ги твоите палачинки, ако според новите закони нема да си учесник барем лиги до колена да има
Будалетинко, ти изгледа сакаш сите будали да не правиш.Палачинки!!!Ги направив ,супер беа (се изедоа веќе)
Тестото го направив без млекото,филот стандард крем/банани,одозгора шлаг,немав чоколаден прелив па си направив (млеко,чоколада,зејтин) и малку заебав во декорацијата али нема везе
Уживајте!Прегледај го приврзокот 68318Прегледај го приврзокот 68319Прегледај го приврзокот 68320Прегледај го приврзокот 68322Прегледај го приврзокот 68323Прегледај го приврзокот 68324Прегледај го приврзокот 68325Прегледај го приврзокот 68326
Лејди, а да се вработиш ко критичар на храна?Будалетинко, ти изгледа сакаш сите будали да не правиш.
Јас овде не гледам палачинка на ниту една слика. Саде декорации у тањир.
А не може така , бидејќи летна манџа лесно се приготвува,а за пинџур е малку потешко и со повеќе труд затоа натпреварот е само пинџур зашто се иста категорија тоа е како да кажеш за Бокс лесна и тешка категоријаКај мене дома се вика Пржен пинџур. Модераторке, оти погоре си пишала дека може да се прават модификации, импровизирав. Нема да се налутам и да не го ставиш на гласање.