Евтини авионски карти

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
M*O*N*A или некој друг. Дали може да објасниш на форумов како се стасвит од Скопје до Приштинскиот Аеродром. Имам еден другар шо сакат да патуват до Штудгарт од Приштина.
И како стаса? Ме интерира кој вози директно до аеродром во Приштина?

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
дечково патуват средината на август и за тогаш прашвеше ама сеуште ништо незнајт како се стасвит и можда заради то ќе си ојт со автобус

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31
Нашите патници вообичаено одат со приватен автомобил( некој ги носи или зима од аеродром), со такси или со автобус до Приштина па со такси од автобуската до аеродромот. Инаку не е далеку од Скопје, некои 80 км, ако не те фати гужва на граница се стигнува за 1 саат, саат и пол. Последно нешто е ова, организиран превоз од Скопскиот аеродром до Приштина http://skp.airports.com.mk/default.aspx?ItemID=553

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Од Скопје има на секој саат автобус со Приштина во еден правец е 320 денари картата 520 повратна.Од Приштина со автобус до аеродромот и тоа е тоа.Другата варјанта е некој со кола да ве однесе.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Од Приштина автобуска до аеродром колку е такси? Или кој автобус иде евентуално неможам да ја најдам таа информација.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
Видиш, и мене ме изненади ова што си го слушнал. А за новите дестинации се консултираат со мене, така што.. :icon_mrgr:

Без оглед на горново, ќе има новини при крај на Јули.
Може ли да кажеш барем од кога би биле тие новини, (ако е нова дестинација, од кога би почнале летовите) зашто планирам патување во септември, па дали тоа ќе ми смени нешто или не? Дали да ги купувам картите или да ја почекам најавата?

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
Може ли да кажеш барем од кога би биле тие новини, (ако е нова дестинација, од кога би почнале летовите) зашто планирам патување во септември, па дали тоа ќе ми смени нешто или не? Дали да ги купувам картите или да ја почекам најавата?
Новините се секогаш за настани кои се барем 4-5 месеци во иднината. Конкретно, овие би требало да се однесуваат на пролет 2014-та.

Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
Новините се секогаш за настани кои се барем 4-5 месеци во иднината. Конкретно, овие би требало да се однесуваат на пролет 2014-та.
Добро, фала ти многу, така и претпоставував.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Добро, фала ти многу, така и претпоставував.

Ако е точно дека ќе се воведе линија од Будимпешта до Москва тогаш дефинитивно нешто интересно би требало да има и од Скопје многу брзо.
http://www.anna.aero/2013/07/19/leak-of-the-week-part-ii-from-russia-with-wizz-low-cost-carrier-launches-budapest-moscow-vnukovo-in-september/?utm_source=anna.aero newsletter&utm_campaign=e77d780d27-anna_nl_030713_resend&utm_medium=email&utm_term=0_ecdbf41674-e77d780d27-86869501
Допуна

http://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizen183

Летовите од Будимпешта до Москва се офицјални. Деновиве се надевам ќе чуеме и за Скопје нешто :)

Kajgana Shop

На врв Bottom