A
AnFem
Гостин
Што планираш следно да ставиш?

Фарма животиња.

Што тетоважа имаш ти?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што планираш следно да ставиш?
Фарма животиња.
Што тетоважа имаш ти?
Скорпија во вид на трајбл и со овој памет,никогаш не би ја ставил.Башка што бев копиљ и не знаев каде да се обратам,а и пред 9 години немаше толку тату-мајстори во Скопјево како денес и отидов кај Игор во Буњаковец.Сиротиот џанак ми ја заеба кожата,цела тетоважа е како гравирана од што бушел длабоко.
Сега имам во план една и планирам да одам кај Емилија,сигурно си чула или барем прочитала на форумов за неа.Девојката е за секоја пофалба.
Сум чула и сум ги гледала сликите. Девојката е навистина добра. Што сакаш да ставиш сега? Ако се подновиш - ставај слика!![]()
И јас имам слично искуство со Игор и со "релјефна тетоважа" од него.Скорпија во вид на трајбл и со овој памет,никогаш не би ја ставил.Башка што бев копиљ и не знаев каде да се обратам,а и пред 9 години немаше толку тату-мајстори во Скопјево како денес и отидов кај Игор во Буњаковец.Сиротиот џанак ми ја заеба кожата,цела тетоважа е како гравирана од што бушел длабоко.
Ако има уметници на темава ако сакаат за мала помош сакам да правам тетоважа на грбот знам сто сакам да тетовирам но ми треба малку уметнос во неа а во тоа поле сум малку слаб ...тетоважата ке биде математичка равенка ке ја напишам со зборови бидејки се брзам.....
a(на квадрат) + b(на квадрат) = c(на квадрат)
Ами оној со пиперката над газот, една од сликите на Буги?)
Успат, ќе се испрдам и јас (си ја сакам, што да правам) . Еве ја мојата (една е засега, набрзо ќе биде уште една, па три, па сто...).
![]()
Скорпија во вид на трајбл и со овој памет,никогаш не би ја ставил.Башка што бев копиљ и не знаев каде да се обратам,а и пред 9 години немаше толку тату-мајстори во Скопјево како денес и отидов кај Игор во Буњаковец.Сиротиот џанак ми ја заеба кожата,цела тетоважа е како гравирана од што бушел длабоко.И јас имам слично искуство со Игор и со "релјефна тетоважа" од него.
Boogie што ќе искоментираш ти на ова?
Сериозно не знаевте дека Игор е Буги?![]()
Е ова ти е антиреклама![]()