Кајгана готвач vol.11 [гласање: мусака од модар патлиџан]

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра мусака со модар патлиџан?

• Вкупно гласачи
    97
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ај и овде да прашам, кога и каде се дознава што ќе се готви, од кај знаат луѓево што да готват? па може и ја сакам да зготвам нешто.......никој ништо не кажува :cautious:
11 недели готвиме, има и тема за готвење која секоја недела се менува и ти не знаеш?
Па ај ако не на сите 40000 членови да им пратиме пораки што ќе готвиме :D
Срам да ни е шо ништо не кажуваме и се држиме у тајност :place:

Кога ги видов сликите беше моментот кога не помислив на секс .... Tamora како и да е, бабински изглеа ( специјалитетот ) , +1 почит.

Што помалку јајца во мусака - подобро (според моето субјективно мислење).
Така да - Тамора

Anne. си требала за тебе да си гласаш, гледаш како другата готвачка си гласала за себе :ROFLMAO:
Глас од мене имаш, да те мотивирам за палачинки да се пријавуваш. Одамна немам јадено. :ROFLMAO:

Ако има натпревар за палачинки, и јас ќе се натпреварувам :).
Шкорпи повели! ;) Слики чекаме тука да постираш! :X3:
[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Палачинки

Иначе гласот мој отиде за кумановката, редно е и она да земе една победа! Не може некој од прв пат готвење, да тепа уште одма. Малку треба да се помачите за да освои победа!
Anne. навивам за тебе!

no hard feelings хехе , сигурна сум дека на никој од досегашните учесници не му е толку дојдено до победа посебно вака кога сме анонимни а и гласаме според слика
Цел ќеф е во готвењето , спремањето , декорацијата :)

Не дека целта овде е победата, таман работа. Целта е да се забавуваме и да ја одржуваме темата во живот, како и ти тоа што викаш, самото подготвување на храната, доколку си љубител на готвење.

Ама слатка е кога ќе ја освоиш. Може и ќе дознеш некогаш какво е чуството. ;)

Прашај ја CafeDelMar дали не и е сатисфакција, кога не утепува со големи разлики во гласањето.
А, кажи и другарке, пофали и се, како ти е на тебе кога не тепаш со енормни разлики во гласови. :X3::D:P

CafeDelMar, намерно не учествуваше овој пат, нели? :)

Зошто намерно? :) Не јадам модри патлиџани, а Ане не остана сама. :)

blue ladybug На CafeDelMar и е непријатно колку и да не делува така. Но, се додека се одржува темата во живот ... убаво е чувството. :)

Зошто намерно? :) Не јадам модри патлиџани, а Ане не остана сама. :)

blue ladybug На CafeDelMar и е непријатно колку и да не делува така. Но, се додека се одржува темата во живот ... убаво е чувството. :)
Ех сега другарке премногу ми се правиш скромна.
Не се секирај, покрај вакво готвење, секако ќе те омажиме, не мора толку скромна да се покажуваш дека си. ;)

Ама искрено ми фалат твоите слики кога не се натпреваруваш. :(
Стварно немаш конкуренција. :cuc:

Anne. мојот глас оди за тебе :)
Одлично зготвено, а го освои мојот глас со зелка салатата :)

Нека кампањата започне !
Кајганџии гласајте за мене ве чека блескава иднина :icon_lol:
Почни да делеш кафиња, пенкала, значки, блузи, знамиња:vozbud:

Јас ќе гласам.... Не чекај уште не сум... Ама ќе гласам за Anne. ако ми даде од таа салатата со патличан и сирење. Или за тебе ако ми направиш таква салата.

Почни да делеш кафиња, пенкала, значки, блузи, знамиња:vozbud:

Јас ќе гласам.... Не чекај уште не сум... Ама ќе гласам за Anne. ако ми даде од таа салатата со патличан и сирење. Или за тебе ако ми направиш таква салата.

Знаев дека ќе ми замерите за салатите :ROFLMAO: шо да ви прам баба ми не купи зарзавати баш тој ден иначе ќе надробев и јас нешто :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom