Кајгана готвач vol.11 [гласање: мусака од модар патлиџан]

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра мусака со модар патлиџан?

• Вкупно гласачи
    97
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.625
Поени од реакции
9.156
Нашите форумџики зготвија мусака со модар патлиџан, да видиме како ќе гласате вие :)
1.Anne
wp_000357-jpg.67967

wp_000360-jpg.67968

2.Tamora
dsc00460-jpg.68008

ova-posledno-jpg.68012

ВАЖНО
Од минатата недела имаме измени. Од сега оној кој ќе победи на натпреварот, во консултација со мене по ПП ќе става рецепт за неделата што претстои со тоа што оној кој става предлог рецепт за готвење нема право да става слики од зготвеното и да се натпреварува ;)

Кај ја кликнав темава, сега само на јадење мислам... Го дадов мојот глас! :)

Супер е измената со тоа победникот да дава предлог за следниот натпревар!

Гласав за Тамора , но или јас не гледам добро или навистина нема модри патлиџани во оваа мусака:unsure:

Гласав за Тамора , но или јас не гледам добро или навистина нема модри патлиџани во оваа мусака:unsure:
Изглеа ти не глеаш :D
Може си очекувал да бидат сецкани со црната лушпа па затоа не можеш да препознаеш дека е мусаката со модар патлиџан:pipi:

Изглеа ти не глеаш :D
Може си очекувал да бидат сецкани со црната лушпа па затоа не можеш да препознаеш дека е мусаката со модар патлиџан:pipi:
Да со лушпа ги сечам на кругови за да не се распаднат барем малце да се познаваат :D

Гледајки ја темава и покрај тоа што сеа брзо јадев пак почнав да се осеќам гладен :)

Беше изедначено, интересно, ќе видиме на крај која ќе победи. До кога е рокот? :)

ај и овде да прашам, кога и каде се дознава што ќе се готви, од кај знаат луѓево што да готват? па може и ја сакам да зготвам нешто.......никој ништо не кажува :cautious:

мммммм...мусака...прекрасно направено и од Anne и од Tamora..секоја чест..

Нека кампањата започне !
Кајганџии гласајте за мене ве чека блескава иднина :icon_lol:
Ако гласам за тебе ќе може да добијам еден гриз од твојата мусака?:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom