- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Кога ја отворам темата Кајгана готвач
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме цитираш што пишав да стават слика од тој членот? е зошто никој не се осудува? баш ме интересира како изгледа и што би можело после да ги чекаНикој не се осудува сите знат после шо ги чека![]()

ме цитираш што пишав да стават слика од тој членот? е зошто никој не се осудува? баш ме интересира како изгледа и што би можело после да ги чека![]()
нема да е толку интересно
па нормално дека вие што го знаете ќе ставите слики, не можам да ставам јас слика кога не го познавам......Не е наше да ставаме слики од форумџии кои ги знаеменема да е толку интересно
![]()

па нормално дека вие што го знаете ќе ставите слики, не можам да ставам јас слика кога не го познавам......
сега ќе отоврам тема за да собираме гласови да се стави слика од тој членот што му го заборавив никот, а ги направи сите девојки да паднат на гз
макар по ПП некој ќе се најде да ми прати......![]()

па нормално дека вие што го знаете ќе ставите слики, не можам да ставам јас слика кога не го познавам......
сега ќе отоврам тема за да собираме гласови да се стави слика од тој членот што му го заборавив никот, а ги направи сите девојки да паднат на гз
макар по ПП некој ќе се најде да ми прати......![]()

море брат жиголо те направија женивеДечко, те тролаат жеништава, батали ги...
![]()
гледаш пари бараат за тебе.....ништо бегај се разочарав....За по ПП колку имаш да понудиш
Требат пари Ставро извини![]()

...