leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Кај го гледате давењето во инфлација јас неможам да го видам?
Кај го гледате давењето во инфлација јас неможам да го видам?
Не спомнав јас такво нешто, само му дадов табела да види.Кај го гледате давењето во инфлација јас неможам да го видам?
Мене на Миљчо Вељановски ме бендисува:
Кромидот годинава е 40 денараи за кг., а лани беше 20. Тоа е инфлација од 100 проценти.Кај го гледате давењето во инфлација ја не можам да го видам?
Шо си ти една инфлација у главата од 100%.Кромидот годинава е 40 денараи за кг., а лани беше 20. Тоа е инфлација од 100 проценти.
Wow прекрасен дизајн ама нема да помине на конкурсот бидејки мислам дека ова грчиштава нема да дозволат банкнотава да иде во оптек.Еве уште еден интересен дизајн
a kade e ace? bez ace ne moze.Еве уште еден интересен дизајн
se zaebavas sega i ti, kako moze da se bega od istorijata, od antickoto, bibliskoto, najstaroto. duri moze i isus da se stavi, citav nekade deka nekoj mu go nasol grobot vo makedonijaЈас не знам што сите сте се фтилиле банкнотите да бидат со Александар или Филип или пак со било какви историски личности. Зошто не направите нешто со некоја природна убавина од Македонија, со некоја фреска од некоја црква или нешто што денеска го има на територијата на Македонија, а е карактеристично за нас? Најлеснот е ацко и фиќо да се стават, нема таму креативност.
пред да дизајнирате научете Македонски ... не е ДВЕСТОТИНИ