Прасе и пици во затворот за убиецот на Мартин Нешкоски

• Креатор на темата Креатор на темата Exclusivux
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Трагедија = Македонија

Барете во Македонија правда? зборот правда во оваа земја не постои ! Друга работа во оваа земја скоро се е корумпирано а доказ за тоа се сликите погоре. :)

Да не се разбериме грешно не е дека оправдувам убијци секој еден треба да си плати за злоделото кое го извршил , но секогаш има поединци кои ќе уживаат одредени подобности Во Хаг какви им беа условиите а казната ја одлежуваа едни од најголемите злосторници. Се знае дека третманот нема да биде ист за Вранишковски , Игор Спасов и за некој ситен крадец .

Се гледа се по фаците. The weed of the weed, of society. Сите заедно нема да имаат поголем коефициент на интелигенција од мојот број на чевли што го носам.

За коментарите за јадењето. Преку визити он може секој ден да јаде прасиња, пастрмајлии, да љока вишновача и ракија, а ете, и да гледа ТВ. Уште интернет му фали, па да испадне дека е сместен во хотелска соба од 4-5 ѕвезди.

Можеби е легално, но дали е во ред? Треба да се преземе нешто околу тоа, бидејќи е навредувачки и понижувачки за сите тие кои беа на другата страна од таа трагедија. Ова му доаѓа како присилна, но сепак доста допадлива, награда, за тоа што го направил. Кога се замаглуваат линиите помеѓу затвор и принуден одмор тогаш се гледа дека имаме проблем. Голем проблем.

Ради вакви дилбери не идам во теретана, а ептен ми се вежба.

На крај од муабетов ќе испадне дека ако не им удираат по сто стапа по грб дневно ништо од затворот.

да ти е мерак в затвор да лежиш.
друштво собрани, муабети, јадење, пиење, може и музика жива некогаш им носат :icon_lol: абе што да ти зборувам....како на турскине серии.....
е сеа сигурно и гзот им страда по некоја вечер, али сепак другата ден си пружаат рака како ништо да не било и му влегуваат да го јадат печеното прасе.

Сите нешто ау бау ги презирате а никој од вас не излезе кога го утепаа Мартин ај ве молам скриј те се негде и што подалеку од компјутер не коментирајте џабе утре и на улица ќе не тепаат како комарци , никој нема ништо да им рече државата изгубила контрола сама над себе а не па за некои убијци што се сликале у затвор .(n)

Се гледа се по фаците. The weed of the weed, of society. Сите заедно нема да имаат поголем коефициент на интелигенција од мојот број на чевли што го носам.

За коментарите за јадењето. Преку визити он може секој ден да јаде прасиња, пастрмајлии, да љока вишновача и ракија, а ете, и да гледа ТВ. Уште интернет му фали, па да испадне дека е сместен во хотелска соба од 4-5 ѕвезди.

Можеби е легално, но дали е во ред? Треба да се преземе нешто околу тоа, бидејќи е навредувачки и понижувачки за сите тие кои беа на другата страна од таа трагедија. Ова му доаѓа како присилна, но сепак доста допадлива, награда, за тоа што го направил. Кога се замаглуваат линиите помеѓу затвор и принуден одмор тогаш се гледа дека имаме проблем. Голем проблем.
Абе види вака сега, за да ти има некоја смисла ова со интелегенцијава и бројот на кондуриве треба да си во англија или америка каде што не користат метрички систем, за интелегенцијата толку.
Околу легалноста и законитоста, си има закони кривичен закон кој што нигде не спомнува робија или тешка робија, во мк тоа го нема во македонија има лишување од слобода, при кое што на затвореникот му се гарантираат сите човекови права и јасно е дефинирано што како треба да биде,затвореник има право да гласа и гласаат на избори што значи дека не им е ускратено нити може да им биде ускратено ниедно граѓанско право, од друга страна кога ти веќе се најде да збориш што е во ред а што не ? :pos:
Па педер еден и педеризмот веќе не е кривично дело па 99,9% сметаат дека не е во ред ајде повторно да се криминализира,се бориш за педер бракови за кој што 99,9% сметат дека не се во ред.
Гз ти се пуни ама глава не.

Абе види вака сега, за да ти има некоја смисла ова со интелегенцијава и бројот на кондуриве треба да си во англија или америка каде што не користат метрички систем, за интелегенцијата толку.
Околу легалноста и законитоста, си има закони кривичен закон кој што нигде не спомнува робија или тешка робија, во мк тоа го нема во македонија има липување од слобода, при кое што на затвореникот му се гарантираат сите човекови права и јасно е дефинирано што како треба да биде,затвореник има право да гласа и гласаат на избори што значи дека не им е ускратено нити може да им биде ускратено ниедно граѓанско право, од друга страна кога ти веќе се најде да збориш што е во ред но што не ? :pos:
Па педер еден и педеризмот веќе не е кривично дело па 99,9% сметаат дека не е во ред ајде повторно да се криминализира,се бориш за педер бракови за кој што 99,9% сметат дека не се во ред.
Гз ти се пуни ама глава не.

Ја и од гзот да ти ја испунам твојата празна лејка, мислам дека пак нема да работи како што треба, ама ајде. А јас дефинитивно можам да зборам што е во ред а што не, сепак се работи за точно одредено кривично дело (па ти вртел за лични мои карактеристики или не - тоа мислам се викаше ад хоминем? Ме мрзи да вадам линкови кај чичко Гугл, биди good boy направи го тоа сам ако не). И човекови права не значи хотелски смештај и социјализација како во кафана.

Инаку, ако се најде навреден некако директно/индиректно, преку мојот пост (зошто не беше цитиран, нити тагнат), и ако си се пронајде во таргетираната група, јас срдечно, топло и крајно искрено да ти се извинам. А од друга страна викаат, кој си ја има мувата на капата (или во овој случај, кај устата, мувите е општо познато дека по гомна се собираат), ќе се најде неспомнат повикан за нешто.

Абе, да те частам прасе со јабука? Ќе проштеваш? (реторичко прашање)

Убаво гледајте за да не прашувате после зошто сум за смртна казна. И оние за Смилковско вака ќе си седат и уживаат. Моронот што ја задави и силуваше ќерката на новинарот и интернет има во затвор си се допишувал со девојчиња.
Смртна казна! А не вака да живеат, ова е понижување за сите нас.

Убаво гледајте за да не прашувате после зошто сум за смртна казна. И оние за Смилковско вака ќе си седат и уживаат. Моронот што ја задави и силуваше ќерката на новинарот и интернет има во затвор си се допишувал со девојчиња.
Смртна казна! А не вака да живеат, ова е понижување за сите нас.
Види сега и да се воведе смртна казна мислиш дека овие вакви или оние што ти ги спомна ќе ја добијат ?
Не бре ќе наебе некој што укокал некого во самоодбрана , за несреќен случај и слично, во мк има друг проблем не функционирање на системот.
Се ни е усрано во државава и порано беше усрано ама од како дојде вмбло на власт си еба матер, 50 годишник метро и жилет вработен во идризово униформата на него како на сукало да е закачена, типови кој се далеку од нормални како психички така физички, лица со криминално досие, преваранти и остала багра и шлајм. Последните чувари во идризово кој што колку толку одржуваа ред и дисциплина последниве две години заминаа во пензија, сега е се партиско мене ме чуди како се уште седат во затворон затворениците, тие што се од слободњачкото оделение пак колите им се паркирани карши затворската капија и да не им се доаѓаат со коли ги земаат, со свој очи видено.

Причина број 123,765 зашто не сме држава како што треба.

Ебати и закон и држава....
Овај ко Јури Бојка во затворо што го гледаат така и овај :) Шо го ебам да одам до затвор 2-3 години таман за на МИстер олипија че се спремам :tapp:
Многу мочани закони имаме...мене ме нервира законот ако начекаш некој арамија дома да мора да пријавиш во полиција, а да не смееш да го пипнеш со рака...ради таква работа оти во викендицата начекав едно бате минатата година има да се тужам со години со него оти го напрајв дома да не го познаат изваде лекарско батето и ем ми влезе да ме кради ем виновен излегов и тужба оти сум го тепал ми закачи...:mad:

Со оглед на стандардите со кои располага Идризово наместо да покажуваат колку немаат грижа на совест за стореното, копуциве треба да бидат ебано среќни што уопште добиваат испорачана храна.

А за фотографииве, не дека оправдувам, али публикувањето долева само масло во оганот за јавноста да биде уште по ревна и загрижена околу тоа до каде стасала правдата. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom