"Заборавени" играчи

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.597
^ Тогаш што бара Павон тука ?
Не треба за играчи што се пред пензионирање да пишуваме... а за пензионирани нема проблем :D

За Фрингс стојам на тоа дека беше подзаборавен последните години.
И Бекам отиде во Америка, па и таму беше сеуште популарен

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дарио Силва, ж'т беше офарбан
Да бе, еве побарав на нет. Во депресија паднал по ампутацијата ама потоа зајакнал и физички и психички. Се мислел дури и дали на Параолимпијадава во Лондон да настапи во веслање :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
Maркус Берг, пред некоја година беше главен стрелец на младинското европско, мислам оти го земаа во Германија или Италија некаде и го снема оттогаш. :D

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Не знаев дека бил пензиониран тој :D. Па беше дел од Реал М. добар период мислев дека ке добие место во тимот или барем стандарден во некој друг тим од Шпанија. Потоа отиде во Сарагоса и таму не се изнаигра за да заврши во Арлес кои беа тим со најлоша одбрана таа сезона.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
Виктор Обина, иако уште е млад има 25 години, ама сепак мислам дека ќе заврши како Мартинс, да шпарта по некои си шкљ тимови. Играше во Киево, Интер, Вест Хем и сега гледам дека е во Локомотив Москва :facepalm:

Инаку морам да ги напишам уништените играчи на Јувентус : Фелипе Мело, Диего, Амаури, Јакинта, Зебина, Кристијан Полсен, Григера, Марко Мота и Красиќ. Абе партал ги направивме :D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Прегледај го приврзокот 67887

Diego Capel,беше најавуван како новиот Меси,имаше добри партии во Севиља,гледам сеа играл во Спортинг,има 25 години само,може и ќе си ја врати формата..
После смртта на Антонио Пуерта овој го замени достојно 1-2 сезони и почна да паѓа после со формата.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
Maркус Берг, пред некоја година беше главен стрелец на младинското европско, мислам оти го земаа во Германија или Италија некаде и го снема оттогаш. :D
Пред два дена потпиша за Панатинаикос. Често се повредуваше во Хамбург затоа и не успеа.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Pavon igra u belgiska liga samo ne mi teknuva za koj klub se mislam deka za cercale briz

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.597
Pavon igra u belgiska liga samo ne mi teknuva za koj klub se mislam deka za cercale briz
Колку што знам, Павон во 2011 ја заврши кариерата.
Да не мислиш на Раул Браво ? Од поранешните мадридисти, тој настапуваше во Белгија :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
После смртта на Антонио Пуерта овој го замени достојно 1-2 сезони и почна да паѓа после со формата.
Кај ме потсети на Пуерта, се нажалив. Колкав шок беше кога почина...

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Кај ме потсети на Пуерта, се нажалив. Колкав шок беше кога почина...
Смртта на Вивиен Фое,како и колабирањето на Пуерта ги гледав на тв и ги памтам се уште.Страшна глетка.:(Иако успеа некако да се крене на нозе,после некој ден почина во болница.
Маестрален фудбалер,голем талент пред се.Севиља стварно имаше јака екипа тоа време,мислам беше 2007.Жал ми е уште повеќе бидејќи Капел сите го рачунаа како негова замена,а и навистина покажуваше сјајни партии тие две сезони но сега се упропасти.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
Ај бе веќе цел саат гледам видеа од инфаркти на фудбалски утакмици, навистина страшни и жални сцени што ми требаше да ја отворам темава.

Едно видео имаше баш добар наслов - when football becomes unimportant. :)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ај бе веќе цел саат гледам видеа од инфаркти на фудбалски утакмици, навистина страшни и жални сцени што ми требаше да ја отворам темава.

Едно видео имаше баш добар наслов - when football becomes unimportant. :)
Сигурно го имаш гледано клипчето со Фехер,кога му се смее на судијата иронично а потоа колабира.:(

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
Сигурно го имаш гледано клипчето со Фехер,кога му се смее на судијата иронично а потоа колабира.:(
Нормално. :) Буквално од никаде дојде тоа. Ама тоа е. Ајде, сепак да не одиме офтопик, дури мислам и дека има посебна тема за вакви ситуации. И искрено, би сакал да остане нечепната уште многу многу време. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom