Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.624
- Поени од реакции
- 9.146
Нормални цени и пријатен амбиент.Како е со цени во Македонска Куќа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормални цени и пријатен амбиент.Како е со цени во Македонска Куќа?
Ако личноста не е нешо ау-мау Тренд, Арабеска... скокни до Македонска Куќа, за мене беше ОК
Чим е 29 години носи ја дефинитивно надвор од Скопје! Убаво е времето, носи ја некаде надвор, батали музиката
Дали има ресторани во Скопје во кои има посебно место направено за мали деца? Нешто како комбинација ресторан и игротека. Страшно ме нервира што по 10 минутно седење му станува досадно и сака да си оди. Вака барем ќе си игра.![]()
Astra lounge and kids club кај Веро Тафталиџе
дали некој бил во населба Илинден во ,,Ла вита ? пицерија ,ресторан? што мислење и искуство имате за овој ресторан?
сакам да го посетам
Дали има ресторани во Скопје во кои има посебно место направено за мали деца? Нешто како комбинација ресторан и игротека. Страшно ме нервира што по 10 минутно седење му станува досадно и сака да си оди. Вака барем ќе си игра.![]()
Зависи каква атмосфера сакаш повеќе. И во двете места има многу вкусна и убаво подготвена храна. Мене лично ми е поубава атмосферата во Камник, малку рустикална, но јас сум растена во ловечка фамилија па не ми е непријатно и чудно да има околу мене рогови и крзна од животниМомци и девојки се думам помеѓу Воденица и ресторанот кај Камник, некој што бил во двете да ми спореди?
Квалитетно јадење има?
Или ако има уште некој сличен ресторан да препорачате. Фала
Зависи каква атмосфера сакаш повеќе. И во двете места има многу вкусна и убаво подготвена храна. Мене лично ми е поубава атмосферата во Камник, малку рустикална, но јас сум растена во ловечка фамилија па не ми е непријатно и чудно да има околу мене рогови и крзна од животниНиедно од јадењата што сум ги порачала немало мана, квалитетни состојки, одлично зготвени и послужени, келнерите супер фини, ресторанот супер чист и пријатен. Во Воденица е „помодерна“ атмосферата, малку можеби и напната зашто келнерите се обидуваат да бидат многу „фенси“ и тоа се граничи со неприродност. Секако, и таму не може да кажам дека е лошо, но едноставно е различно. Long story short - Камник е класика, Воденица е ако сакаш да те видат
Јас секогаш би го одбрала Камник пред Воденица.