Do pred nekoe vreme bi vikala deka seksot ne e tolku vazen vo vrskata
pooooo .. Ama asum se lazela sama bre
Mozi ne e najvazno .. ali na vtoro mesto ide posekako ! Ako nema goood sex nema ni good vrska
that's it !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Do pred nekoe vreme bi vikala deka seksot ne e tolku vazen vo vrskatapooooo .. Ama asum se lazela sama bre
Mozi ne e najvazno .. ali na vtoro mesto ide posekako ! Ako nema goood sex nema ni good vrska
that's it !
Не си во право може да имаш добра врска со еден а добар секс со друг....
Така се базира цела филозофија на машката популација. Не може една жена да биде и добра љубовница и добра домаќинка и добра готвачка.. па дури и во сексот не може една жена да пружи добар анал, орал иили нормален секс... сепак потребни се многу жени да задоволат еден маж.
Жена ако го сака мажот вистински сигурно би останала и без секс со него и ако како што опиша стане импотентен и тоа без да го вара со друг само за секс ,но машко не верувам дека би останал со жена без да има секс со неа и колку да ја сака ,или ако остане сигурно ке има љубовница за сексE sega jas da te prasham tebe so eden primer:
Jas i ti sme vo ljubov, ali nevidena, vistinska, iskrena... Ova e samo hipotetichki kazhano za da go dolovam prashanjeto.I ti eve stanuvash impotenten ili ti se sluchuva neshto. Dali jas treba da ostanam so tebe? Zoshto "nashata ljubov" ne bi mozhela i po koi toa zakoni ne bi trebalo da opstane (ako e vistinka)?
Sexot sam po sebe e animalen instikt, pa duri i lebedite se "povozvisheni" od nas, tie imaat samo eden seksualen partner cel zhivot.
Жена ако го сака мажот вистински сигурно би останала и без секс со него и ако како што опиша стане импотентен и тоа без да го вара со друг само за секс
Уште да ми објасниш сто е толку смешно и јас да се изнасмејам
Да си жив и здрав, ме изнасмеа вака после ручек...
Уште да ми објасниш сто е толку смешно и јас да се изнасмејам
Најпрво да те исправам не сум машко,женско сум ,така да тоа е мислење на едно женско а не машко ,а колку што знам женските и машките мислења се тотално различни односно појасно да ти биде не се како машките кои секогаш размислуваат со “малата глава “.......иначе малку да исправам односно да дополнам на првиот пост сепак не вази за сите зени има и такви кои се бетер и од едно машкоАко сам не гледаш колку ти е смешен и неточен претходниот пост, како јас сега да ти објаснам?
![]()
И јас во ова неможам да поверувам, а жена сум. Апсолутно не верувам во оваЖена ако го сака мажот вистински сигурно би останала и без секс со него и ако како што опиша стане импотентен и тоа без да го вара со друг само за секс ,но машко не верувам дека би останал со жена без да има секс со неа и колку да ја сака ,или ако остане сигурно ке има љубовница за секс
Најпрво да те исправам не сум машко,женско сум ,така да тоа е мислење на едно женско а не машко ,а колку што знам женските и машките мислења се тотално различни односно појасно да ти биде не се како машките кои секогаш размислуваат со “малата глава “.......иначе малку да исправам односно да дополнам на првиот пост сепак не вази за сите зени има и такви кои се бетер и од едно машко
А женско си. Е тогаш тоа се објаснува. Жените и вака и онака со умот живеат во светот на бајките, а со телото, па на други места...
![]()