Со овој тим очекуем барем у првите 6-7 екипе у наредната сезонаИ си се врати лојално дома
Стварно кој тим го направија Вест Хем : Џо Кол,Шамак, Керол
Али уште не им простувам што го отпуштија Ѕола, што им се врати и одма следната отпаднаа од лига
Фала ! Иначе добиваше голема минутажа и минатата сезона очекувам сезонава да биде стандарден во тимов и нормално да дава голчињаСо среќа Керол!
Добар играч земавте и со убаво да си го служите.
Дајте му шанса и минутажа, нека игра, нека се развива и голчињата ќе бидат неизбежни.
Од сега имам причина повеќе да ве пратам.
Изгледа не си многу за нигде ама изгледа...Изгледа многу Green Street Hooligans гледате чим е отворен фан клубов
аахахаха
Све е тоа океј само ме нервираа коментари од типот навијаш за Вест Хем затоа што си го гледал Грин Стрит Хулиганс тоа ти е исто како да ми речеш сега навиваш за Тетекс заради Војводи... едноставно сум почнал да гледам фудбал од кој сум ги гледал Вест Хем негде од сезоната 2000/2001 уште од времето на Лампард, Ди Канио, Дефо, Керик, Кануте, Ломас, Шукер и др не треба да освојуе титуле клубот за да го сакам тоа е тоаШто ти е бе луд, и ја го симпатишам Вест Хем уште од времето на Дин Ештон ( и кога Јуве таа сезона беше у Б)
Све е тоа океј само ме нервираа коментари од типот навијаш за Вест Хем затоа што си го гледал Грин Стрит Хулиганс тоа ти е исто како да ми речеш сега навиваш за Тетекс заради Војводи... едноставно сум почнал да гледам фудбал од кој сум ги гледал Вест Хем негде од сезоната 2000/2001 уште од времето на Лампард, Ди Канио, Дефо, Керик, Кануте, Ломас, Шукер и др не треба да освојуе титуле клубот за да го сакам тоа е тоа
--- надополнето: 24 јули 2013 во 20:31 ---
Иначе вчера Хамбургер СВ - Вест Хем 1:3 Стрелци за Вест Хем беа Диара,Томкинс и Морисон