The?

• Креатор на темата Креатор на темата pppv
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да читам коментари што мисклат луѓево за некој лудак шо пошол в болница ?! ... д фак , не читам

едит

ете ти погоре одговор на прашањето

а на кој дијалект вака се дума?
и што е тоа дума воопшто? пишува или зборува?
јас знам дека дума е мисли......

Зборува-накај источна Македонија.

Така пишуваат размазените деца, место “да“ пишуваат "the", зашто мислат дека ќе бидат интересни. Исто како што пишуваат “4ао“ или “6то прави6“. Свашта...

Така пишуваат размазените деца, место “да“ пишуваат "the", зашто мислат дека ќе бидат интересни. Исто како што пишуваат “4ао“ или “6то прави6“. Свашта...

Не ги прочита другите коментари во темава, така? Размазен.

Не ги прочита другите коментари во темава, така? Размазен.

Познавам лично дечишта, кај мене у зграда што живеат што намерно пишуваат така, инаку знам дека автоматски da се преправа во the. Али ваљда виделе по странициве дека пишуваат the, па си мислеле намерно е, бар ја така го толкувам тоа.

Кога ќе се научат луѓето да пишуваат на кирилица ќе исчезнат и сите вакви глупости.
Во мое време кирилица се учеше во прво одделение, ама изгледа некои не научиле, иако сите ме убедуваат дека знаат да пишуваат кирилица, само им било глупаво... :facepalm:

Аутокорект на англиски. За луѓе што пишуваат in da club. А ние пошо не користиме кирилица..

Отвори тема во книжевност за Достоевски, Толстој, Кафка, Сабато, Маркез итн. едвај 2 страни ќе има за 2 недели, отвори за Фејсбук преписки 2 страни за 2 часа...

Отвори тема во книжевност за Достоевски, Толстој, Кафка, Сабато, Маркез итн. едвај 2 страни ќе има за 2 недели, отвори за Фејсбук преписки 2 страни за 2 часа...

Загрижувачки уште од времето кога постои форумов како виртуелно катче.

Загрижувачки уште од времето кога постои форумов како виртуелно катче.

Не можам да дефинирам што бара во подфорум Уметност :confused: , кога веќе има теми за Фејсбук?

Ургирано.

Не идам више офтопик .

имам и друга замерка јас, кога пишуваш "ima" на латиница се претвара во I'm :facepalm:

Јас не видов на страницава некаде да има the во коментари ???
Ова се случува на одреден прелистувач???, или?
ju5u.png

http://www.press24.mk/skopskite-kliniki-echea-od-besen-pacient-skopjanec-napadna-nedolzhna-doktorka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom