Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

B

BooBojan

Гостин
Јас пак мислам дека имат скоро се договорено со две-три засилувања.Не за џабе сите поблиски околу клубот велат дека лугето во Манчестер забрзано работат на трансвери,и дека се чека само погоден момент за нивно објавување.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Моментот кога фанови на Челзи се прават дека имаат поголемо инсајд инфо од Мигел Делани :pos: Читајте од горе надоле

Miguel Delaney @MiguelDelaney
Moyes claiming he got the call early May, then.
1h

Mo @BlueMo1905
@MiguelDelaney After being rejected by Mourinho I take it. Pep, Hazard & Jose, 3 rejections in the past 12 months, Ouch.

@BlueMo1905 United actually 'rejected' Mourinho. Minority of board wanted him. Majority thought he'd be uncontrollable...

@BlueMo1905 ... Mendes desperately pushing for the job in May, despite Chelsea agreement.

Ми го снема постот, ќе пишам накратко, не значи дека ако нема по Дејли Мејл дека сме пасивни на пазаров. Ви текнува трансферот на Џонс како се оствари? Имаше по весници? За РвП колку се чекаше да е официјално?
За Кагава за да се одобрат документите за миграција, за Заха за да го одобрат трансферот + позајмицата?

Не е тоа дај земи и собери, има милион формалности.

А и испаничени сте ко да имаме 10 играчи све на се а тоа не можеш на новиве и бројка да им дадеш. Со оглед на тоа дека не си замина никој а имаме уште едно крило и бек, треба само уште еден двајца у средина и спремни сме.

Како да сум се вратила во 2006 и да ги читам рандом фановите на Ман Утд како Челзи го зеле Балак, Шева и Ешли Кол а ние некој си Керик од Тотенхем и ќе сме се бореле за УЕФА куп.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Да бе, нашиве спијат :) Не значи дека ако нема по весници дека не работат или немаат финиширан трансфер.

Ви текнува како бидна работата за Џонс? Ви текнува дека за РвП чекаа да објават за откако се стабилизираат акциите во Њу Јорк?

Комплексно е тоа, не значи дека ако нема на Дејли Меил дека ќе седат со раце во џеб.

тоа е тоа а и не гледам зошто да се крева паника кога ни треба само еден во средината, со оглед на тоа дека имаме уште еден бек во Фабио и уште едно крило во Заха а никој не си оди. Мислиш 10 играчи имаме се на се работава :)
Тиаго ќе оди со Барса на припреми.
Рома преговара за Стротман.
Ванјама оддамна не е во игра, ама еве и тој во Саутемптон.
Роналдо ќе си остане во Реал.
За Бејнс сеуште преговараме.
Левандовски чека понуда од Баерн.

Ова покажува дека ни еден од фудбалерите кои во последно време се поврзуваа со нас се е купен сеуште. Освен можеби Гарај. И не викам дека спијат, ама бавни се ептен. И нон стоп се лажеме, де до први ќе објавиле, де до пресот на Мојс, де до стартот на турнејата (самиот Мојс кажа мислам)...бла, бла...

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
Дали само јас сум изненаден од тимов со ќе оди на турнеава...Мојс кажа дека некои стандардни играчи ќе ги нема поради повреда, но колку што паметам Вида и Валенсиа не беа дел од нив...исто ме чуди што зел малку фудбалери т.е само неколку играчи од младинците, знам некој играа на ова првенствово по 20 год. но ги нема Петручи,Танклиф, Вутон, Вермиј и останати, а исто ги нема и Македа и Бебе...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Дали само јас сум изненаден од тимов со ќе оди на турнеава...Мојс кажа дека некои стандардни играчи ќе ги нема поради повреда, но колку што паметам Вида и Валенсиа не беа дел од нив...исто ме чуди што зел малку фудбалери т.е само неколку играчи од младинците, знам некој играа на ова првенствово по 20 год. но ги нема Петручи,Танклиф, Вутон, Вермиј и останати, а исто ги нема и Македа и Бебе...
Македа и Бебе слободно може да си барат нов клуб. Не ги бива за Манчестер Јунајтед. :)

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
Македа и Бебе слободно може да си барат нов клуб. Не ги бива за Манчестер Јунајтед. :)
Не реков дека ги бива само ме чуди што ќе ги нема...Македа инаку би бил главен на припреми е најак...Мојс уште мисли дека е во Евертон па не му требаат многу фудбалери, си мисли таман со 16 ке ја истерам цела сезона:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Тиаго ќе оди со Барса на припреми.
Рома преговара за Стротман.
Ванјама оддамна не е во игра, ама еве и тој во Саутемптон.
Роналдо ќе си остане во Реал.
За Бејнс сеуште преговараме.
Левандовски чека понуда од Баерн.

Ова покажува дека ни еден од фудбалерите кои во последно време се поврзуваа со нас се е купен сеуште. Освен можеби Гарај. И не викам дека спијат, ама бавни се ептен. И нон стоп се лажеме, де до први ќе објавиле, де до пресот на Мојс, де до стартот на турнејата (самиот Мојс кажа мислам)...бла, бла...
До први објавување се знаеше дека нема да има, не знам тоа кој ширеше такви стории, кога не е ни возможно, ама ете Сан што ќе кажат тоа е точно. Мојс рече дека до почетокот на турнеата ќе проба да се финализираат некои работи но има многу минорни а сепак фрустрирачки пречки , меѓутоа и Фергусон викаше дека кога има европски, светски, купови на конф секогаш има застој во преговорите но не значи дека ги нема.

Стротман си кажа дека само ПЛ му е опција, дека преговарал со Рома малце морген, трикови на агентите се вика тоа, РвП лани цели припреми и пријателски утакмици ги истера со Арсенал. Ако не си иде Евра, зашто Бејнс? Купување бек кога си солиден на таа позиција не е нешто примарно. Левандовски го сакаа ако си одеше Руни.
За Роналдо 100 пати пишав на фан клубов дека е комплексна работата но ако играчот сака да дојде клубов ќе стори се за да го донесе. Не е само трансферот кај Роналдо, платата, проценти од неговите image rights, преговори со неговиот ПР тим за рекламни кампањи....пресложено е да купиш таква институција од играч. Сега ако некој се надевал толку и читал само тоа што му одговара тоа е решен проблем.

Јас уште си стојам на зборот дека ни фали само уште еден или двајца играчи во средината ако не си иде никој. Па видете ги бројкиве мислам, се е пополнето од 1 до 25 освен деветката. И треба да се промовираат полека и Мајкл Кин, Јанузај, Лингард, не само да се купува некој.

За ова со турата мислам дека е јасно дека Мојс ништо не смее да прави без лекарска согласност така да овие изземениве нема да шетаат по светов ама ќе играат на пријателските што ќе ги имаме накнадно против Стивениџ и уште две екипи од островово не знам точно кои беа.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.029
Поени од реакции
1.157
^^ ... и затоа драга моја Џену, ја само си читам постови и си свиркам. А, да - и чекам да почнат децава да пеглаат :свиркам::свиркам: па кои и да се ин или аут. Јунајтед е клубот за кој навивам, петковци-станковци се пролазни.

GGMU!!!

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Левандовски е изгубен случај за Манчестер,како што и беше Нојер на времето.

Јас не знам зашто не се ангажираат за Ларс Бендер,бидејќи потребен ви е добар "копач". Арсенал најверојатно понудиле пред некоја недела 25 милиони но биле одбиени.Пред тоа имаа понудено и 20.Леверкузен имаат пари,не ги даваат за семки играчите но мислам дека вреди дечково,исто како и брат му но тој скоро невозможно е да се купи од Дортмунд.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
До први објавување се знаеше дека нема да има, не знам тоа кој ширеше такви стории, кога не е ни возможно, ама ете Сан што ќе кажат тоа е точно. Мојс рече дека до почетокот на турнеата ќе проба да се финализираат некои работи но има многу минорни а сепак фрустрирачки пречки , меѓутоа и Фергусон викаше дека кога има европски, светски, купови на конф секогаш има застој во преговорите но не значи дека ги нема.

Стротман си кажа дека само ПЛ му е опција, дека преговарал со Рома малце морген, трикови на агентите се вика тоа, РвП лани цели припреми и пријателски утакмици ги истера со Арсенал. Ако не си иде Евра, зашто Бејнс? Купување бек кога си солиден на таа позиција не е нешто примарно. Левандовски го сакаа ако си одеше Руни.
За Роналдо 100 пати пишав на фан клубов дека е комплексна работата но ако играчот сака да дојде клубов ќе стори се за да го донесе. Не е само трансферот кај Роналдо, платата, проценти од неговите image rights, преговори со неговиот ПР тим за рекламни кампањи....пресложено е да купиш таква институција од играч. Сега ако некој се надевал толку и читал само тоа што му одговара тоа е решен проблем.

Јас уште си стојам на зборот дека ни фали само уште еден или двајца играчи во средината ако не си иде никој. Па видете ги бројкиве мис лам, се е пополнето од 1 до 25 освен деветката.
Ни јас не викам дека ни требаат сите овие играчи, чисто набројав со цел да појаснам дека (според мене) сеуште немаме договорено ни еден трансфер. Оти нели ако Манчестер го купил Тиаго и чека погоден момент за да го објави тоа, Барса сигурно нема да го земе на припреми со нив, како што направи Арсенал со Перси, бидејќи тој уште беше нивен фудбалер. Бев убеден дека ќе дојде кај нас, ама сите знаеме колку е Барса загреана да го задржи и дека ќе пробат уште на 300 начни да разубедат. Истото би го кажал и за Стротман на пример, што фајда од триковите на агентите, ако веќе Стротман е наш фудбалер? :) За Бејнс и Левандовски се сложувам дека не се потребни, ама неможе да се негира дека не сме заинтересирани и дека не се обидуваме веќе 2 недели да го купиме Бејнс. За Роналдо, по самото тоа што е во прашање тој јасно е дека е комплексно. Знаеме дека има комплициран карактер и дека знае да биде плачко, ама реално, има смисла и тоа што го вика видук дека и тој може да не користи нас со цел да извлече многу поголема плата од Перез. Што е многу педерско од негова страна.

А и реално, не е ништо чудно ако сакаме транфери, бидејќи сите екипи почнаа да купуваат на големо, а да не се лажеме, со оваа средина (вклучувајќи ги и крилата) наредната сезона ќе биде далеку потешко од оваа. :) Уствари, наредната сезона секако очекувам да биде малце зафркната за нас, ама во секој случај ептен сме тенки таму.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Левандовски е изгубен случај за Манчестер,како што и беше Нојер на времето.

Јас не знам зашто не се ангажираат за Ларс Бендер,бидејќи потребен ви е добар "копач". Арсенал најверојатно понудиле пред некоја недела 25 милиони но биле одбиени.Пред тоа имаа понудено и 20.Леверкузен имаат пари,не ги даваат за семки играчите но мислам дека вреди дечково,исто како и брат му но тој скоро невозможно е да се купи од Дортмунд.
Стротман го бараат за копач.
И немој со “потребен ви е“ пошо кај ќе го носиме ние од фан клубов:гик::D

Kajgana Shop

На врв Bottom