ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.717
- Поени од реакции
- 43.745
Абе ти викам, не купуваме ние играч летово.Стротман најверојатно иде во Рома.. Каков играч ќе се пропушти за 15 милиони. Па не се нормални!
Абе ти викам, не купуваме ние играч летово.Стротман најверојатно иде во Рома.. Каков играч ќе се пропушти за 15 милиони. Па не се нормални!
Абе 10јули сме до 31 август има 52дена!!Не ми е јасно што само чекаат да напраат некој трансфер. Кој ќе игра у средина? Почнувам да се нервирам!
Сепак му помагал на Лапорта да го победи другиот противник,и бил "само" заменик претседател Росел.Јас си рачунав дека тој беше претседател,моја грешка.Originally, FC Barcelona president Joan Laporta had promised to bring David Beckham to the club, but following his transfer to Real Madrid, Barcelona entered the running for Ronaldinho and outbid Manchester United for his signature in a reported EUR30 million.
Златни играчи ни бегаат за смешна сума на пари.. Тоа е работата..Абе 10јули сме до 31 август има 52дена!!
Абе има, ама кога другите екипи ќе ги искупат фудбалерите кои се актуелни на трансфер пазарот ние на 31ви август ќе ги земеме Фелаини, Јелавиќ и Аничебе. А и поарно сега, да се прилагодат на турнејата и да се вклопат во тимот.Абе 10јули сме до 31 август има 52дена!!
А ова за кевин не ми се верува пошо кажаа и од ПСВ и самиот кевин дека не сака да иде таму,а управата кажа дека ке го даде у италија ако дадат многу пари,а 15милки не се многу пари
Не знам некако повеќе сакам да го потпишат кевин од тиаго
Е тука да во право си ,вајнама у саутемптон ,тиаго веќе не сум сигурен што со него,кевин ако иде у рома.Златни играчи ни бегаат за смешна сума на пари.. Тоа е работата..
иначе
Manchester United are negotiating the contract renewal Nani and offers an annual salary of 5.2 million euros, more prizes, and big fat signing bonus.
Мислам ДМ влече да го купи бакенбардата,па се друго.Абе има, ама кога другите екипи ќе ги искупат фудбалерите кои се актуелни на трансфер пазарот ние на 31ви август ќе ги земеме Фелаини, Јелавиќ и Аничебе. А и поарно сега, да се прилагодат на турнејата и да се вклопат во тимот.