2
~2A
Гостин
Изгледа само уште ти веруваш дека Македа има шанса да направи кариера кај нас.![]()
Турнеја е, брат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа само уште ти веруваш дека Македа има шанса да направи кариера кај нас.![]()
Турнеја е, брат.
Не купуваме ние фудбалер летово.![]()
Го чекам денот кога ќе почнеш да распознаваш сарказам и иронијаИзгледа само уште ти веруваш дека Македа има шанса да направи кариера кај нас.![]()
Ова за Рио заврши или ќе почне ?
смешки се овие од фарса, тиаго ќе дошол кај нас заради пари .. демек му ветиле дека ќе "игра" многу повеќе а згора на тоа и бројката што ја носеше му ја дадоа на нејмар.
а и никогаш немал ваква сезона во Арсенал со толку мечеви
Како во Арсенал не е играл толку многу мечеви?
Лани за прв пат цела сезона не беше повреден,така да не би ме чудело да имаше повеќе настапи од оваа сезона![]()
Го чекам денот кога ќе почнеш да распознаваш сарказам и иронија![]()
мене врвот ми беше дека еден Руни не играл, а Тиаго мислел ќе игра.На 9ти Август е мечот против Севиља
Затоа и се откажав од пишување на темата кај нив. Има неколку добри дечки кои гледаат реално на работата и пишуваат океј баш, но другите стварно не знаат да дискутираат на ниво, па затоа и вас би ве молел да им ја ослободиме темата па кога ќе дојде одлуката за Тиаго ќе се знае се.