Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не купуваме ние фудбалер летово. :D

David Moyes: 'There is no value on the market. I'm completely happy with the current squad I've got. We will look to polish Bebe's raw talent and that lad Macheda has a nose for goal. Ryan Tunnicliffe is ugly and bald which means he can make it here'

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Новиот Кристијано Роналдо
:pos::cool:
Ама секако верувам дека никој не ги заборавил неговите голови поради кој зема титула Манчестер... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Изгледа само уште ти веруваш дека Македа има шанса да направи кариера кај нас. :)
Го чекам денот кога ќе почнеш да распознаваш сарказам и иронија :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
смешки се овие од фарса, тиаго ќе дошол кај нас заради пари .. демек му ветиле дека ќе "игра" многу повеќе а згора на тоа и бројката што ја носеше му ја дадоа на нејмар.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
Ова за Рио заврши или ќе почне ?
На 9ти Август е мечот против Севиља :)

смешки се овие од фарса, тиаго ќе дошол кај нас заради пари .. демек му ветиле дека ќе "игра" многу повеќе а згора на тоа и бројката што ја носеше му ја дадоа на нејмар.
Остави тоа...не бил прв тим матрејал, ако играл секој противнички тим ќе се прошетал по средината. Ако заврши оваа сапуница со негово останување во Барса баш ќе ме интересира нивното мислење. Им пишувам дека ќе одигра солидна минутажа со добри 25 и повеќе мечеви во ПЛ и плус во ЛШ и куповите, тие ми враќаат во Барса имал 20 стартови и 16 пати влегувал како замена ако е така. Играл толку да, но по 50 минути просек по натпревар на терен.

Затоа и се откажав од пишување на темата кај нив. Има неколку добри дечки кои гледаат реално на работата и пишуваат океј баш, но другите стварно не знаат да дискутираат на ниво, па затоа и вас би ве молел да им ја ослободиме темата па кога ќе дојде одлуката за Тиаго ќе се знае се.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
а и никогаш немал ваква сезона во Арсенал со толку мечеви

Како во Арсенал не е играл толку многу мечеви?
Лани за прв пат цела сезона не беше повреден,така да не би ме чудело да имаше повеќе настапи од оваа сезона :pos:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Како во Арсенал не е играл толку многу мечеви?
Лани за прв пат цела сезона не беше повреден,така да не би ме чудело да имаше повеќе настапи од оваа сезона :pos:

Го чекам денот кога ќе почнеш да распознаваш сарказам и иронија :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
На 9ти Август е мечот против Севиља :)

Затоа и се откажав од пишување на темата кај нив. Има неколку добри дечки кои гледаат реално на работата и пишуваат океј баш, но другите стварно не знаат да дискутираат на ниво, па затоа и вас би ве молел да им ја ослободиме темата па кога ќе дојде одлуката за Тиаго ќе се знае се.
мене врвот ми беше дека еден Руни не играл, а Тиаго мислел ќе игра.

:pos:

сегде има добри дечки само избегавајте расправии ;)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Болт нема да игра на мечот за Рио, сега да го натераме Бердих да игра на негово место:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom