2
~2A
Гостин
Турнеја е, брат.Изгледа само уште ти веруваш дека Македа има шанса да направи кариера кај нас.
Турнеја е, брат.Изгледа само уште ти веруваш дека Македа има шанса да направи кариера кај нас.
Знам дека е турнеа ама некако јас изгубив верба во него.Турнеја е, брат.
Не купуваме ние фудбалер летово.
Го чекам денот кога ќе почнеш да распознаваш сарказам и иронијаИзгледа само уште ти веруваш дека Македа има шанса да направи кариера кај нас.
На 9ти Август е мечот против СевиљаОва за Рио заврши или ќе почне ?
Остави тоа...не бил прв тим матрејал, ако играл секој противнички тим ќе се прошетал по средината. Ако заврши оваа сапуница со негово останување во Барса баш ќе ме интересира нивното мислење. Им пишувам дека ќе одигра солидна минутажа со добри 25 и повеќе мечеви во ПЛ и плус во ЛШ и куповите, тие ми враќаат во Барса имал 20 стартови и 16 пати влегувал како замена ако е така. Играл толку да, но по 50 минути просек по натпревар на терен.смешки се овие од фарса, тиаго ќе дошол кај нас заради пари .. демек му ветиле дека ќе "игра" многу повеќе а згора на тоа и бројката што ја носеше му ја дадоа на нејмар.
На 9ти Август е мечот против Севиља
а и никогаш немал ваква сезона во Арсенал со толку мечеви
Како во Арсенал не е играл толку многу мечеви?
Лани за прв пат цела сезона не беше повреден,така да не би ме чудело да имаше повеќе настапи од оваа сезона
Го чекам денот кога ќе почнеш да распознаваш сарказам и иронија
мене врвот ми беше дека еден Руни не играл, а Тиаго мислел ќе игра.На 9ти Август е мечот против Севиља
Затоа и се откажав од пишување на темата кај нив. Има неколку добри дечки кои гледаат реално на работата и пишуваат океј баш, но другите стварно не знаат да дискутираат на ниво, па затоа и вас би ве молел да им ја ослободиме темата па кога ќе дојде одлуката за Тиаго ќе се знае се.