D
dystopian
Гостин
Со што ја попречи типот истрагата? Во негово маало си е сака да знае што се случува, има право да знае што се случува! Има право да биде таму, ако нема право, полицијата си поставува периметар. Овде не видов периметар. И не ја сфаќам логиката на четири истрели. Како да првиот не беше доволен, кога кучето почна да бега, па требаше уште 3 пати да пука тоа сероњата.
Оф леле....

Значи станува збор за вооружен грабеж во тек, полицијата извршува брза интервенција, и сега ти викаш дека се криви зошто не носеле со себе периметарски огради?
Ми се чини дека не ги собира во гепек, не знам, поправи ме...
И ме мрзи да се повторувам, убаво ти пишува со што ја попречувал истрагата. Во ќуката се случува грабеж, полицајците пробуваат да слушнат и дознаат што се случува внатре во ќуката, а идиотов паркира кола покрај нив и рока музика. Да бе, зошто би го уапсиле?
И не четири истрели, јас би му свирнал и петти куршум во глава, чисто колку да му ги скратам маките.

што во превод е провокација не само за полицајците туку општо... што има тој да прашува зошто немало црнци? толку ли е битно тоа црнци да има? ајде ако не нека ја запрат цела операција.. за да донесат 1 црнец па да биде тој среќен.