Планирам 29 јули да идам,се надевам дека ќе избегнам толку многу британци.Кажете дали ова е топ сезона,пошто мене ми треба да биде барем маалце полабаво.
Рачунај вон сезона ти е 8-10 евра а веќе во сезона кога е голема гужва цените се од 10-14 евра од ден, и цената ќе ти ја симнат или може да се исценкаш ако изнајмиш скутер повеќе деновиКолку е да се изнајми скутер во лаганас од ден?
Ако знае некој нека пиши...
не е малверзација јас одам тамуДали некој е бил/планира да оди преку понудата „Лето за млади“ од агенцијата Рапсоди травел и Колегиум?
Гледам имат доста прифатливи понуди за Закинтос/Лаганас па да прашам да не е некоја малверзација?
Не е толку блиску за да може да се оди пешки!! Иначе се наоѓа на излез на Лаганас, на патот накај градчето ЗантеЕ да некој нека каже повеќе за Лидл кај се наоѓа точно, мене ми кажаа од луѓе што биле дека има во близина на Лаганас не било далеку пешки па да знајме, лименки пивце сокови мераци
Види у лаганас цел имаш една плажа,не е лоша само плитка е и топла водата.Вилава ти е на некој 50 метра од плажа ако е таа што мислам,во секој случај гратчето е мало.Абе некој да пише за плажи кои може да се посетат без рентање кола/мотор ? сместен ќе бидам во Dimitra B вилата таму плажата каква е некој што бил ??