Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cleverguy може ли со пешачење да се стигне до оваа банана плажата ако си сместен во лаганас или превоз мора ?
имаше бесплатен превоз ја коа идев у 10 и 11,ако си отиден за журкање таму нема да ги фатишДалеку е за пешачење,кола евентуално да изнајмиш.
Нема потреба да одиш пешкиабе ако е 3 км како што пишал горе клевер не е проблем за мене 30 минути да испешачам али не секој ден![]()
Кога јас бев на одмор, 2 лежалките и чадор на банана плажата беа 7 евра.Сакам да одам на почеток на септември во вилата или хотел Блу Вејв бил некој таму да ми каже какво е, средено ли е?? И на плажата банана кај Николаос се наплаќаат лежалките?? И има ли убави места за шетање навечер?? И сакав да прашам има превоз до аква паркот и колку е превозот и влезот?
Тоа е индивидуално ??? Со мало штедење може да се помине, ама не рачунај многу на искачање навечер една пијачка ти е по 4-5 евра. Сметај си :
Лежалки на плажа што пари се? Дали со купено кафе или било каква пијачка имаш и лежалка?Гирото што пари е и дали најадува? Ова прашувам за на Лаганас.
И нешто слушам муабети дека лани не било тоа тоа на Закинтос,како што било минатите години?
негде следува негде не,таму кај што има кафичи покрај плажата можеш да си седнеш не мора лежалка да земаш.Гирото окулу 2 евра,нормално ко што се праи сегде.
Не знам како било претходните години али лани беше океј,може претходните години да било боље али како и да е лошо не си проаѓаш/
Кое време беше ти ? средина на јули како стои со забави и туристи ?