Одбојка на песок (жени и мажи) - играме на 05.07 - Сезона 2014!

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Jas doagjam od ponedelnik natamu mozam,denes i utre ne sum vo Skopje.Dokolku bide od ponedelnik nataka,super!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

:vozbud: Јас не сум во Скопје, ама од 15ти натаму можете да рачунате и на мене :)

1) Acid
2) @Ilumious
3) @Supervisor
4) @Никел
5) @Олимпија
6) @Werther
7) NomoregameS
8) n/a
Веќе го испробав теренот со друга екипа, и навистина, песокот е „свеж“.
Било кој ден неделава ми одговара. :)
Поздрав.

I'm out месецов ваљда.
Идам у Хрватска у среда па после сум на одмор.
Слободен ќе бидам само неделата од 15ти до 20ти.

Ако има нешто тогаш би дошол.

Четврток и викенд обавезно идам, ако е друг ден имам тренинзи од 20ч нагоре.

И ја сум за. Иначе на градскиве плажи е бесплатно само да се јавиме што порано за да фатиме термин. Еве број 02 329 7238.

И ја сум за. Иначе на градскиве плажи е бесплатно само да се јавиме што порано за да фатиме термин. Еве број 02 329 7238.

Легендата вели дека некој всушност успеал да добие жив човек на тој број... :pos:

Сериозно, минатата година 200 пати свртев (во различни денови и во различно време), никој не ми се јавуваше.

Легендата вели дека некој всушност успеал да добие жив човек на тој број... :pos:

Сериозно, минатата година 200 пати свртев (во различни денови и во различно време), никој не ми се јавуваше.

Еј еј....и јас сум за :)

Иначе, лани играв неколку пати на градскиве плажи, само преку други луѓе. Ќе поробам да најдам број деновиве. Оној, вистинскиот број :D

Тој број е, само треба недела унапред да се закаже. Кажете кога ви одговара за од 1 недела од сеа па натаму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom