Фан Клуб: Борусија Дортмунд

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Што се силите бе Баварци и Игорче со Дортмунд? Сте ги победиле сезонава Валенсија, Арсенал, Јуве, Барса и Ајакс, Реал М., Ман.Сити, Шахтјор, Малага и мислите дека сте го освоиле светот.

Заборавате дека Мурињо е новиот тренер на Челзи и дека сините од Лондон се тие кои ќе владеат во Европа. Ако не сте знаеле за Мурињо тој во тригодишното водење на Реал ја прекина доминацијата на Барселона со тоа што во сезоната 2011/2012 го освои шпанското првенство иако претходно во сезоната 2010/2011 Барса беа прваци исто како и ланската 2012/2013 сезона. Исто така битно е да се спомене и дека Мурињо уште во 1-та сезона со Реал во полуфиналето од ЛШ на Камп Ноу успеа да извади нерешено 1:1 резултат што е за голем РЕСПЕКТ иако загубија во Мадрид од Барса со минимални 0:2. И кога сме кај германските тимови да ве потсетам дека Баер Леверкузен на Камп Ноу загуби од Барса со резултат од 7:1, а Мурињо во 1-та сезона со Реал загуби 5:0 од Барселона што значи загубиле еден гол разлика помалку од „фармацевтите“ така да не се силете многу со германските тимови.

Молете се сега да не ви падне во ЛШ Челзи со Мурињо оти дури тогаш ќе го видите Господ.
:cuc: :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Фала многу што несериозна дискусија ја претвори во уште понесериозна :cuc:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Еве едно одлично клипче за Хенрик

Многу сум задоволен од трансферот, ако испадне (иако одлично изгледа). Хенрик е брз, има добра техника, посебно неговите одлични пасови ми дадоа добар печаток, како само ќе ги открива брзите играчи како Обемајанг, Куба или Ројс. Исто така снажен е и знае да задржи топка, има добра завршница, со лева и десна нога исто му е, има добро око. Многу комплетен играч кој во појака лига и со тренер како Клоп има уште многу потенцијал. Тоа сигурно е една од причините што Дортмунд ги даде овие големи пари за него.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не се правдај, ти го спуштија во твој стил. Ауууу, ова е ептен јако. :pos:
Извини не сум знаел дека мој стил било зборење за некого без да го цитирам или тагирам и притоа да зборам нешто што никој не го рекол.
Можам да реплицирам на ова ама дефинитивно е премногу детско и непотребно за да ја продолжувам "дискусијава"

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Извини не сум знаел дека мој стил било зборење за некого без да го цитирам или тагирам и притоа да зборам нешто што никој не го рекол.
Можам да реплицирам на ова ама дефинитивно е премногу детско и непотребно за да ја продолжувам "дискусијава"
Љутко ли ама, цц. Не е лошо малце и заебанција на твоја сметка де. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Љутко ли ама, цц. Не е лошо малце и заебанција на твоја сметка де. :)
Сфаќам јас заебанции на моја сметка, ама ова не беше заебанција на моја сметка, ова беше заебанција на сметка на тоа како ме перцепира членот. Што е тотално грешно. :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.409
dragonsky забораваш дека во твојот фан клуб пишуваше исто ти за Баерн. Миа сан пута цвај се сеќаваш. Тогаш ме насмеа многу и ништо не ти реков. Не знам зошто сега се лутиш.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
dragonsky забораваш дека во твојот фан клуб пишуваше исто ти за Баерн. Миа сан пута цвај се сеќаваш. Тогаш ме насмеа многу и ништо не ти реков. Не знам зошто сега се лутиш.
Не се лутам, него не ти е точен постот, пошто на пример, немам ниеден пост напишано во стил како тоа ти што си го пишал за Мурињо. За тоа другото во постот е во ред, не се бунам сфаќам дека е заебанција.
А тоа пута цвај не беше зафканција кон клубот или фановите туку тогаш знам имаше една страна напишано за Гомез па Донев се прашуваше дали влегол во фан клуб Баерн или Челзи па му одговорив.
Нема лутиш ;)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.409
Сфаќам јас заебанции на моја сметка, ама ова не беше заебанција на моја сметка, ова беше заебанција на сметка на тоа како ме перцепира членот. Што е тотално грешно. :)
Точно. Тоа е твојот стил. Намерно така пишав да видам како ќе реагираш. Да видиш дека не е убаво така, зашто од твоите 10 постови 7 се во тој стил. Затоа така пишав и јас намерно сега да видиш како изгледа кога читаш таков пост со таков стил. А ти се налути и се пронајде во постот.

Толку од мене за ова. Поздрав.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Точно. Тоа е твојот стил. Намерно така пишав да видам како ќе реагираш. Да видиш дека не е убаво така, зашто од твоите 10 постови 7 се во тој стил. Затоа така пишав и јас намерно сега да видиш како изгледа кога читаш таков пост со таков стил. А ти се налути и се пронајде во постот.

Грешка сум не сум се пронашол во ова, да сум се пронашол ќе сум ти кликнел лајк и немаше да ја водиме дискусијава :D
Ај поздрав до Прага

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102

А ти бе, можеше да ми стиснеш лајк, ти го промовирам постот во друга тема. :D

Неблагодарник.

Kajgana Shop

На врв Bottom