Секој ден по 8 Македонци помалку

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
oh my god ти знаеш ли дека единствениот начин за просперитет на луѓето е да им разврзеш синџирите политички и секакви (не зборувам за дроги како хероин, бидејќи таму според мене раце треба да се сечат) вклучувајќи ја и слободата на размислувањето забраната на нешто како тревата и турбо фолк води до отпор и ставањето неговиот култ вистинскиот начин е да се натераат луѓето сами да се разбере она што е правилно, а што не е сите друго е против човекотлу ѓето на запад се слободни и затоа се богати на Балканот има историски политички економски и секакви синџири ајде оди забрани на малиот син да чепка ковертот со панделка и излези за да видиш што ќе се случи:icon_lol:

Граѓаните на слободни избори го избраа вистинскиот пат-ВМРО. Ако тебе не ти чини, оди жали се кај Бранко. Ете на запад им дале слободи и сите дрогираши и педери станале.

Граѓаните на слободни избори го избраа вистинскиот пат-ВМРО. Ако тебе не ти чини, оди жали се кај Бранко. Ете на запад им дале слободи и сите дрогираши и педери станале.

Не брат и јас не знам кој е Бранко /:icon_lol:сигурно некоја локална ѕвезда. За другото што да ти кажам ... талибанците немаат педераси и затоа се толку сиви. А педерасите се цветната и интелигентна дел од човештвото. Тоа дека е геј не го прави помалку Македонец. Звучиш ми како баба од многу глупаво село на девојка која не е веќе искрено пред свадбата. Пред да зборуваш за западот им види продуктивноста на трудот и платите и потоа покажува со прст. Западот може да е сè, но подобро на светот уште нема.
--- надополнето: 5 јули 2013 во 03:18 ---
И кој решил да си препишува газот му е ирелевантно што мислиш. Не сум геј но и јас сакам да се чешам позади (не со маж). Проблем? За тебе е проблем а за мене ерогена зона. :D
--- надополнето: 5 јули 2013 во 03:22 ---
советувам пред осудуваш да се запознаеш со некој млад и културен претставник на она што го нарекуваш педерас ќе мислиш поинаку потоа
--- надополнето: 5 јули 2013 во 03:24 ---
кога ти достигна во твојот г*з тогаш имаш право да го мразиш но не и пред тоа:icon_lol:и не сите туку само оној кој е ебнал

ако не е ВМРО сите ќе умреме од чир:icon_lol: другиот начин за контрола над луѓето е телевизијата, која покажува несреќи за да си мислат луѓето дека им требаат господари / влади да им ги реши проблемите шири се страв, но тоа веќе ако не е ВМРО децата ќе станат педери и наркомани како на запад ми доаѓа некако во повеќе
--- надополнето: 5 јули 2013 во 03:38 ---
убаво ми звучи позицијата владата е избрано демократско од луѓето и тоа е законски од устата на власта значи ја страв и чувствува дека претстојат интересни настани А дали луѓето имаат што да изберат или одбрале, бидејќи немаат избор?

Звучиш ми како баба од многу глупаво село на девојка која не е веќе искрено пред свадбата.
Јас и сум баба од Мариово и се залагам за семејни вредности тука. Како што те читам ти набрзо ќе дотераш до дрогираш и педер.

Јас и сум баба од Мариово и се залагам за семејни вредности тука. Како што те читам ти набрзо ќе дотераш до дрогираш и педер.

ретро кловнови доаѓаме и во Македонија наскоро додека сте пиеле крв tnml I Нема како да разбереш kое е кодот и кое е цртеж!:eek: Толку си ретро дека за 3 месеци на колена.:icon_lol: демократски избрана или нема избор?? grujo? branko??:vozbud:

Видете вака моето скромно гледиште е дека ова што ни се случува се случува со причина, значи има тригер фактори за ваквата состојба во која што сме.

Пр фактор е фактот дека сме за разлика од порано,ние како нација(и Албанците) станавме морално етички извитоперени монструми бидејќи вредностите се изместија кон негатива.

Па што сакаш од оние кои сесрамат да работат, па мајке му мислам цел ден дали ќе ги средам столба и наполнам а на долниот кат колегата двфаесетгодишно амбициозно дете кое БЕГА!!!

Бега, се крие зад палети се врти кога минат некои пички оти СТРАМ МУ БИЛО у ГРАДДДД ќе го виделе после...хахааа епа затоа уште абдалот остана на 400 дневница а јас имам чиста илјадарка...настрана т5оа и неќат бе ни да размислат што им збориш туку ти "не си точен" ми одговараат кога ќе им речам од КОЈ се криете(да КОЈ??) и зошто бре?...па не силуваш, убиваш или крадеш, едноставно чесно заработуваш а ако ти е страм оди продавај трава јебига што да му речам?!?!?

Е сега во склоп на ова многу сме склони бре на задоволства и луксуз абе премногу а кога е за работа сите ги нема де каснат, заб болел и оп одам скара да земам и го гледам у кафич седнат(а главата па забот и дијареа??!?!).

Вистината е дека овие помлади генерации се од мочка,мрзливи и неспособни но ОК тоа барем да можеа родителите или образовниот систем(а и војската не требаше да ја укинат абе цели 9 месеци..малку одговорност плус 5 месеци обука остатокот труд каде е потребно) да им даде насока во живот ма не бре ЈОК!!

Кај нас уште се чека намама и тато и ајде кај 18-22 годишни си велам пак дај им "Џокер:icon_lol: ", ама што правиме со повозрасниве недоквакани??
Што ако ти кажам, дека во на татко ти времето, просечно време на завршување на факултет било 27 години, а просек на вработување било 33 години и сето тоа кога за да работиш требало да имаш желба?

novoto brzo stanuva retro no dobroto e uvek dobro.

Нормално дека има помалку Македонци во Македонија, децата ги раѓаат во Америка, Аустрејлија итн. Пред да почнете да зборувате дека не се раѓаат деца, пресметајте колку од вашиот клас во средно, сеуште се во Македонија, а колку од нив живеат во нивниот град?
Оваа хистерија што се прави дека албанците ќе не надминат за Х години, не може да помине бидејќи голем дел од нив живеат во град, а со тоа и нивниот број ќе се намали пред се поради помалиот простор што го нуди градот, а тие што живеат во село ги чуваат куќите на тие што одамна се веќе во туѓина и им праќаат пари на нашите да преживеат тука. За тоа и девизите што се пратени од дијаспората секоја година ги надминуваат странските инвестиции. Блуд и неморал не се причините, пари се нема за преживување, а не па за дете

Зошто Ш*птарите станаа толку агресивни кон Македонките и се лепат кон нив? Ем што знаат дека се лесни курви, ем што знаат дека нема да имаат никакви последици

Бел брату дали една ш*птарка знае вака да меша?Да не те чуди зошто.

Еве ќе ја пратиме Накова на Косово пак ако треба,во интерес на држава,да ни го дигне наталитетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom