Dave
subcomandante
Не бе лепи, не мислев така, јас физички да го направам тоа. Јас сум си господин човек бар до толку, мада не викам дека не сум во добра мера и сељак. We'll do it Y(о)U(r) way. У 3 сабајле дур спиеш едно 20 души ти влегуваат дома пред мајка ти, татко ти, жена ти, децата те ќофтаат од ќотек, после тоа те прибираат во кола, те носат на некое непознато место рецимо некој каменит предел во Мариово те прават салата и те оставаат таму. После тоа следи убавиот дел со јадење пиење и утакмици. Е после тоа може да дур си во гипс да се заебаваме и да ми причаш за реваншизмот како назаден метод. Што викаш, бива?
Не го одвлекувај муабетот на што ми значи мене информацијата. Одговори ми на прашањето. Иначе ептен си неинформиран на оваа тема. Фазли Велиу еј кеј еј Вујко и Амети му го заборавив алијасот, биле бивши марксисти и соработници на УДБА. Ова беше јавна тајна што неколку медими ја пренесоа.
Левицата била и е претпоследниот чекор до менталната ретардација од идиотон Оланд до ретардосите од Шведка кои откако буквално им го испушија курот на орките и арапите за фала си го гледаа Стокхолм како гори. Поголеми педеришта од левичарите нема, објаснето на миљарда теми. Единствениот дебилен аргумент, не е ни аргумент, до кој се држите како слеп за стап што до сега го прочитав е-Ама гледај како е сега. Да, гледајќи го комшијата, твојот двор ќе се испере сам од себе. Секогаш кога разговарам воопшто со леви, титољупци, ексјуплачипички, плусинфо-геро следбеници, атеобудистички хипстери и секако субкомандате маркос аватари мислам дека отупувам бавно но сигурно. Јас сум си крив.
Па има ли подебилна и помалку интелектуална десница од блгарската подружница во Скопје - ДПБНЕ? Вкупен ај-кју на цела партија се брои на прсти на една рака....
Не мора да ми кажеш што сум, обичен разочаран десничар и не праи паралели со некакви европски политики замотани во фолија - зборувам идеолошки и не се поистоветувам со никакви ликови.....Маркос е од скроз некои други причини као аватар, ако за тоа се фати....
Фазли и Али харале за сите од прв до последен, удби, штази-мази.....него пак не кажа за двојниот аршин, ама познати сте бугарашите дека за УЧК кога ве прашуваат дека голтате кнедли....не бива јунаци од вас, само за јунаци од бронза ве бива....
А паралелата со ќофтањето не ти држи многу......тебе лично некои удбаши да не те избуфтаа па сеа вака „крвнички“ со тастатура им се нае**ваш? Не ми е баш за верување...