Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
На ЕСПН викаат готова е работата со тиаго, утре прв тренинг со ДМ

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.445
Најновo име со кое не поврзуваат во моментов е Кандрева. Не знам колку има вистина, а искрено слабо го имам следено до сега. Сега на Купов на Конфедерации онака ми остави добар впечаток. Знам едно време беше дел од Јуве, а сега е дел од Лацио.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Па не знам баш дали е за кај нас,али секако се работи за квалитетен играч.И што е најважно трча ко бик:D(y).Ама пак ќе речем не знам колку би се снашол у пл,секако ако е точна информацијава.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
А со кевин изглеа тешка е работата,ПСВ вика уште една година да останел што у превод може да значи дека сакаат повеќе пари или стварно го сакаат уште една год. Ај ке почекаме до петок на пресот дали ке има изненадување некое т.е. дали е точно тоа што викаа дека е средена работата пред европското.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ставрогин рано е бе 2јули е,уште немал прв прес ДМ до август може ке дојдат уште 11души:cautious:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
А со кевин изглеа тешка е работата,ПСВ вика уште една година да останел што у превод може да значи дека сакаат повеќе пари или стварно го сакаат уште една год. Ај ке почекаме до петок на пресот дали ке има изненадување некое т.е. дали е точно тоа што викаа дека е средена работата пред европското.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ставрогин рано е бе 2јули е,уште немал прв прес ДМ до август може ке дојдат уште 11души:cautious:
Како рано, Јувентус веќе на големо купува. Сега, кога ќе ги собере Реал Бејл и Ибрахимовиќ, ќе си ја чешате главата. :D

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
Денес по форумиве читам дека работата со Тиаго е завршена само се чека официална изјава од клубот, Струтман исто е договорен само најверојатно е дека трансферот ќе се реализира догодина(се надам дека ова не е точно и дека ќе го зееме уште летово)... Евра наводно бил спремен да оди во Монако па се веруа дека ќе се зголеми понудата за Бејнс, исто на ное задоволство демек чисти глупости се тоа за Гарај воопшто не сме биле заинтересирани. За крај клубот на големо работи за враќање на Роналдо имало деф. контакт со него,Реал повторно е одбиен и полека се спремаат за живот без него...е сега тоа не значи дека сигурно доаѓа но битно се работи на тоа доста е комплицирано

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Денес по форумиве читам дека работата со Тиаго е завршена само се чека официална изјава од клубот, Струтман исто е договорен само најверојатно е дека трансферот ќе се реализира догодина(се надам дека ова не е точно и дека ќе го зееме уште летово)... Евра наводно бил спремен да оди во Монако па се веруа дека ќе се зголеми понудата за Бејнс, исто на ное задоволство демек чисти глупости се тоа за Гарај воопшто не сме биле заинтересирани. За крај клубот на големо работи за враќање на Роналдо имало деф. контакт со него,Реал повторно е одбиен и полека се спремаат за живот без него...е сега тоа не значи дека сигурно доаѓа но битно се работи на тоа доста е комплицирано

nO4uzD5.png
шо нели не мора ништо да значи. И Фелаини едно време на твитер следеше, ама ништо од него.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Како рано, Јувентус веќе на големо купува. Сега, кога ќе ги собере Реал Бејл и Ибрахимовиќ, ќе си ја чешате главата. :D
Каква врска имаме ние со јува,бејл и ибрахимович па да си ја чешаме главата?????o_O
Единствено бејл ако иде у реал па полесно да ни го дадат Кики друго нишо:P

Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
Хммм, не знаев дека Тијаго солидно говори Англиски јазик...
Не само што е добар асистент, туку и финишот не му е лош воопшто...
Ме радува моментот на 0:57 ...
Да не биде за џабе гледањето клипови :) Не верувам дека се точни информациите дека сте му понудиле 130 000 фунти неделно

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.445
Како и да е сигурно до патувањето на турнејата (мислам 11 или 12 Јули беше) ќе имаме нов играч со цел на припремите да се адаптира на новата средина. До тогаш сум сигурен дека 1 до 2 нови играчи ќе имаме на турнејата.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.545
Поени од реакции
66.135
I remember once interviewing Gordon Strachan, who spent 10 years of his life at Aberdeen and Manchester United being managed by Ferguson. The pair had some famous fallings out but he is in no doubt that Ferguson is the best manager of all-time. “When he was at St Mirren, they say it was the best team they ever had,” said Strachan. “Then he did the same at Aberdeen and then again at Manchester United. It’s no coincidence.”
Strachan then singled out two key attributes. “You can have all the sports psychologists you like but, in terms of motivating people, he is the best,” he said. Strachan then explained how Ferguson has almost a sixth-sense when it comes to watching players train and knowing when they are in peak form and fitness. “It’s like a trainer watching his horses on the gallops”, he said.
There are qualities which have endured and allowed him to conquer an extraordinary series of challenges. No one could have imagined that he would win nine major trophies with Aberdeen or so emphatically end Liverpool's dominance of English football.
There were also times when he looked likely to be submerged by the brilliant teams of Wenger at Arsenal, Mourinho at Chelsea and, most recently, the emergence of those "noisy neighbours" at Manchester City. He always found the right answer and, even without a third European Cup, Ferguson’s legacy is already secure. History should remember him not just as Britain's finest football manager but the best that the world has ever seen.

Kajgana Shop

На врв Bottom