Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
^
Jas za nego pisav uste od zimata,go gledav so glavnite konkurenti Stuttgart i parce gi napravi togas.Eve Pep go uvide toa i super se pokazuva.Dobro e sto vlaga vo peterecot,igra kako inside forward. :D
Kakvi talenti momentalno se na lager,ne znam koj poprvo ke blesne.

^
Jas za nego pisav uste od zimata,go gledav so glavnite konkurenti Stuttgart i parce gi napravi togas.Eve Pep go uvide toa i super se pokazuva.Dobro e sto vlaga vo peterecot,igra kako inside forward. :D
Kakvi talenti momentalno se na lager,ne znam koj poprvo ke blesne.

Не го увидел тоа Пеп, тој уште на прес-конференцијата кажа дека не ги знае младите играчи и дека не можел да ги следи зашто нели живееше во Њујорк така да Герланд му ги предложи на Пеп овие играчи, а сега ќе видиме дали некој од овие ќе му падне на око на Пеп. Засега добро се покажуваат Вајраух и Грин.

Гомез веке мозе да се казе дека нее наш играш се збори на големо прашанје на време е кога ке си замине во италиа па и неговиот агент има изјавено дека Гомез оди во италиа,е сега проблемот изгледа е во парите Баерн бара 25м што ке биде од работава ке видиме

Гомез веке мозе да се казе дека нее наш играш се збори на големо прашанје на време е кога ке си замине во италиа па и неговиот агент има изјавено дека Гомез оди во италиа,е сега проблемот изгледа е во парите Баерн бара 25м што ке биде од работава ке видиме

25 милиона е малку. Кога еден Керол се продаде за 35м фунти тогаш зашто да го даваме ние Гомез за 25.

Гомез вреди минимум 30 милиона, супер напаѓач е. Нека му каже некој на Пеп да направи тактика во која е вклучен Гомез, мене ми е криво дека го продаваат. :(

Гомез вреди минимум 30 милиона, супер напаѓач е. Нека му каже некој на Пеп да направи тактика во која е вклучен Гомез, мене ми е криво дека го продаваат. :(

Нема шанса. Уште на првиот пред го прашаа Пеп што мисли за Гомез а тој рекол дека Гомез е играч на Баерн и толку. Агентот на Гомез кажа дека ќе оди накај Италија, сега уште трансферсумата да ја договорат.

Гвардиола сакал централен дефанзивец а една од желбите е Давид Луиз......

http://sportbild.bild.de/SPORT/bund...iola-heiss-auf-brasilien-star-david-luiz.html

Демек Мурињо нема да сметал на Луиз па имало шанси Луиз да го напушти Челзи. Не верувам до толку да оболел Мурињо да не смета на Луиз во Челзи.

hörwick bei servus tv zu david luiz: "wer weiss, bis zum 31. august ist ja noch viel zeit.
Ништо чудно да пробаат да го земат ако Пеп стварно го сака ма да се зависи дали Мурињо ќе го шитка и цената ако бараат таму над 30 милиона тешко.

Иначе според некои италијански медиуми претставници на Фиорентина се во Минхен на преговори за Гомез спроред нив се спомнуваат 18 мил плус бонуси.

Иначе утре во 12 ќе има пресконференција на која ќе биде присутен Марио Геце.

Igorcemk Што е ова слабо Вацке изјавува само 50 милиона имале Дортмунд за трансфери толку се фалеа ќе купувале ау ќе инвестирале од сопствен џеб а уствари само ќе ги уложат парите од Геце и Перишич што го шитнаа зимоска.

hörwick bei servus tv zu david luiz: "wer weiss, bis zum 31. august ist ja noch viel zeit.
Ништо чудно да пробаат да го земат ако Пеп стварно го сака ма да се зависи дали Мурињо ќе го шитка и цената ако бараат таму над 30 милиона тешко.

Иначе според некои италијански медиуми претставници на Фиорентина се во Минхен на преговори за Гомез спроред нив се спомнуваат 18 мил плус бонуси.

Иначе утре во 12 ќе има пресконференција на која ќе биде присутен Марио Геце.

Igorcemk Што е ова слабо Вацке изјавува само 50 милиона имале Дортмунд за трансфери толку се фалеа ќе купувале ау ќе инвестирале од сопствен џеб а уствари само ќе ги уложат парите од Геце и Перишич што го шитнаа зимоска.

Не се луди да кажат дека имаат 100м ЕУР ама и немора па сите пари да ги дадат, реално само Геце замина и дел од клупата. Засега изгледа пред договарајне се со Ерменецот Миктаријан и Аубемајанг (море имиња) и уште некој млад талент од јужна Америка и можеби Галвез од Рајо Валекано. На втор план е Ериксен за кој не даваат поќе од 10м ЕУР и можеби де Брујне ако Мурињо по припремите не се одлучи за него. Треба пари да се чуваат за следно лето за напаѓач, ама и ми се допаѓа што Дортмунд не дава фантазиски суми за некој играчи. Дортмунд е Дортмунд а не Сити, ПСЖ или Монако.

Pep Guardiola promoted 18 years old German-American teenager, Julian Green to the pro team after scoring hat-trick against Fanclub Wildenau.

Баерн има добри таленти, да, ама не секој е нов Милер или Алаба. Протиф фанклуб играле, не против првокласен тим. Има доста играчи како Чан или Шаќири за кој ќе биде тешко добра минутажа да фатат годинава, не пак за другите младинци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom