Dave
subcomandante
Лаеш како од партија да си. Вие крадевте, не вие крадевте повеќе. Демек мора со Латас да сум. А кој нормален сака овој тип на режим? Јас не викам дека оваа постапка не си има позадина за политички поени, не викам дека не е селективна. Само не знам што вас толку ве заболе за Славко Јаневски шпиун, кодош, апаш? Па мизерии сте бре, не дај Боже вие да сте од другата страна.
Русјаков може е платеник. Ама до сега некој не се пожалил од него дека директно и индиректно дека работи за негова пропаст. Што збори бре пилиња тоа за вас? Свесни ли сте чија страна држите, имате ли грам чест во вас бре?
Сите ликови што ги наведе горе од типот на Чинго исл. не памтам дека нешто многу биле во втор план ставени во време на СФРЈ, а и многу дека се жалеле нешто за тоа - не се тоа погребани ликови, ниту омаловажени.....
Да прочиташ во темава убаво ќе видиш на чија страна сум....на страна на непоместување на темели на една држава, посебно не во вакво невреме во кое сме уценувани од цел свет (и тоа многу по наша вина)....
Русјаков не ми го спомињај више.....пушач, пар екселанс, класичен и не се пожалил нормално, денеска не се напредува со кодошење, туку со фелацио во кабинет, за што Русјаков побааги го бива....
Удрете по се што е од пред 60-70 години....во име на нова измислена историја, во име на ќутење на денешен економски пропаст, во име на распад на државава.....рехабилитирајте бугаришта како Александров и Венко Марковски, а сатанизирајте ликови како Славко Јаневски...