2013 FIFA Confederations Cup |15 - 30 June| Brasil

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион

• Бразил

Гласови: 48 18,5%
  • Шпанија

Гласови: 46 17,7%
  • Јапонија

Гласови: 8 3,1%
  • Мексико

Гласови: 10 3,8%
  • Уругвај

Гласови: 12 4,6%
  • Тахити

Гласови: 61 23,5%
  • Италија

Гласови: 69 26,5%
  • Нигерија

Гласови: 6 2,3%

• Вкупно гласачи
    260
На овој па само златни копачки му даваат безвезе :confused:

Многу хејт за Шпанија бре. Па со иста игра ако не е и полоша беа европски шампиони во Полска/Украина. Косата ја реши утакмицата со извадената топка од гол линијата, а мора да се каже дека речиси сите играа лошо за Шпанија со исклучок на 2-3ца.

Да погодам, Иниеста, Чави и Педро ?

На овој па само златни копачки му даваат безвезе :confused:

Пошто не може да даде со обични копачки па мислат дека ќе даде со златни лололол ајм со фани хахах Торес не знае голови да дава само против аматери дава емајрајт?

LOL пак Торес најдобар стрелец. :pos:

Кои асистенции бе, помалце време на терен има. :facepalm:

Многу хејт за Шпанија бре. Па со иста игра ако не е и полоша беа европски шампиони во Полска/Украина. Косата ја реши утакмицата со извадената топка од гол линијата, а мора да се каже дека речиси сите играа лошо за Шпанија со исклучок на 2-3ца.
Bas me interesira koi bea tie igraci sto igraa dobro...
Jas takvi ne vidov definitivno.

Торес,Чави,Арбелоа,Педро.....подалеку од прв состав шо поскоро.Една работа ми е смешна...Завши ерата на Шпанија викате.Не ја сакам и јас Шпанија,ама :
- Европско до 19,шапмиони
- светско до 20,парче прает моментално
- светско до 17,шампиони
За да завршит ерата на Шпанија требит да се јавит некој нов Хитлер,и да палит,бесит,убиват се шпанско шо носит копачки,а е помладо од 20 години. Шо немат да се десит,барем не овај век.Така да,со малце пазење и инфилтрирање на тие млади играчи во А состав,Шпанија мојт да останит на ова место уште дооолго и долго.Е ама,тој период на меѓу префрлање играчи од млади селекции во А состав,мојт наредна година Бразил да го искористит и да освојт СП најмногу заради одбраната - Силва и Луиз.Поткрепени со МАрсело и Алвес,одамна некој репрезентација немала толку квалитетна одбрамбена четворка,да не претерам,па и не паметам во историјава.Кључ за вечерашнава победа,а и главна предност во 2014.....

Julione ej,klasa golman !

Vecerva Spanija demolirana,raspadnata ko Jugoslavija,ebana ko Lisa Ann.
Ne znaeja kaj se naogaat cela utakmica,ne znaeja gzovite kaj im se.Sekoja cest za Brazilcite i Skolari,gi nadigraa Spancite i Del Boske vo sekoj segment na fudbalskata igra.
Imalo lek i za taa pusta tiki-taka,sea Barca treba da menja formacija :pos:

Баш и не ја реши,Бразил доминираше цел натпревар и се сомневам дека нешто ќе се променеше ако резултатот беше 1:1.Шпанија беше тотално одсечена и надиграна(средината не мрдна,нападот ич,одбраната очај).
Не реков дека ќе тепаат, ама сепак според мене тоа беше пресуден момент. После само некоја минута Бразил поведе со 2-0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom