Две пресуди на Врховниот суд на САД за хомосексулани бракови

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Самоконтрола, и ќе биде ок.

Ако си го следи нагонот да ебе млади деца, повторно ја ќе да сум утка шо сум го израснал непрокопцан да мисли само за свои задоволства, а не на другиот како му е. Тогаш, правец затвор. :)

Кој вели дека на другиот не му е задоволство??!

Извини, ама не гледам тука некакви принципи...
Судиш само врз основа на сопствените убедувања дека во случајот со хомосексуалците нема што да се направи и дека заради тоа е исправно, а со другите сексуално настрани појави може и решението е затвор.

Извини, ама не гледам тука некакви принципи...
Судиш само врз основа на сопствените убедувања дека во случајот со хомосексуалците нема што да се направи и дека заради тоа е исправно, а со другите сексуално настрани појави може и решението е затвор.
Не знам, ја синот и ќерката од 14 години не ги сметам за доволно зрели за да донесат одлука за сексуален однос. Ти ако мислиш дека апсолутно е ок и ќе ти биде сеедно ќерка ти да се ебе во осмо одделение ако партнерот и е машко (без разлика на возраст), мене не ми е, и од таму тргам дека ако мое дете е педофил, не смее да чепне малолетно дете, инаку затворот е праведно место за сместување ако некогаш се осмели да посегне.

Што убо кажа... ама кажи дека си си горд со изјавава

Инаку секоја чест на Америка, со надеж дека конечно македонските стрејтери нема да ги интересира кој со кого се мажи/жени, ќе чекаме подобро утре и тука.

Што убо кажа... ама кажи дека си си горд со изјавава

Инаку секоја чест на Америка, со надеж дека конечно македонските стрејтери нема да ги интересира кој со кого се мажи/жени, ќе чекаме подобро утре и тука.

Јас не сум горд со ништо што кажав.

Некој друг се гордее што цело време му дуфка ветре у бубрези.

Секоја дискусија на глбт тематиката во Македонија е ќорсокак. Колку и да пробаш да објасниш секогаш ќе се најде некој гениј да ти каже како тие се болни, вториот како Хитлер требало сите да ги истреби и уште некој што ќе ти каже дека хомосексуалците се пропаста на светот, нашата моќна бела раса е при крај и ќе трпиме ропство ако не ги преобразуваме "обратните".

Дискусија со такви луѓе е исто како играње тенис со ѕидот, колку силно и да го маваш топчето ѕидот пак ќе го одбие.

Isto e i ovde na Zapadot samo shto sekoja diskusija za glbt zavrshuva so obvinenie deka si homofob, seksist, nasilnok i slichni polotichki korektni serotini.

Jas lichno nemam nishto protiv bilo chija seksualna opredelenost se dodeka si ja chuvaat za sebe i ne ja reklamiraat na razni karnevali ili paradi kade shto shetaat po ulica polurazgoleni i si igraat so razni sex igrachki (nekoj drug ova da go pravi ke zavrshi vo zatvor) i seto toa finansirano od mojot tax dollar. Ovde vo Toronto sekoja godina se odrzhuva pederski karneval i organizatorot dobiva 500 000 dolari (150 000 od gradot i 350 000 od provincijata, chij premier e lezbejka) i go paraliziraat centarot na gradot tokmu na Canada Day. Ako neshto kazham se razbira deka ke bidam homofob.

A da ti kazham za Makedonija neshto. Pederi imalo i ke ima i jas kolku shto znam si zhiveat normalen zhivot. Sekoj znaeshe deka mojot profesor po Francuski vo osnovno a potoa vo gimnazija beshe homoseksualec pa vlakno od glavata ne mu faleshe. Sekoj go znaeshe Kiro Crnogorski, advokat, i toj si zhiveeshe normalen zhivot.

Vidi go ovoj link http://www.dailymail.co.uk/news/art...11-undergoing-hormone-blocking-treatment.html

Pa proceni samiot do kade se odi vo nechija izvitoperena realnost.

Eve del:
Tammy Lobel's hormones are being blocked by an implant on the inside of the 11-year-old's upper left arm, which must be replaced once a year.

Ms Moreno explained: 'In other words, she will stay as a pre-pubescent boy until she decides and we feel that she can make this decision about surgery.'

His parents say the hormone treatment will give him time to figure out if he wants to fully transition to being female or go through puberty as a boy.
By age 14 or 15 the device will need to be removed so that Tammy can go through puberty, Ms Moreno said.

If he chooses to stop taking the drugs, he will undergo natural male puberty at a later stage and his future fertility would not be impacted.

Should their son decide to transition to an adult female, he can take female hormones as well, which would raise his voice, allow him to grow breasts and develop other feminine physical characteristics.

BTW, edno vreme izleze edna vest deka vo US ne se sekjavam tochno kade, nekoj nudel terapija za onie koi sakaat da se preobratat od homo vo hetero... Ne pomina dolgo, boznisot mu beshe zabranet kako nadrilekarstvo. Ova se sluchi pred 2 godini.

Не ми е јасно зошто не би постапил така ако истата таа ќеркичка или син ти донесат дома сексуален партнер од исти пол?

Види вака, ако сакаш нешто конкретно да ме прашаш, прашај ме. Немој со вакви глупи муабети одоколу.

Да, исто ќе постапам, ако видам партнер 30 години постар.

Само што во првиот случај ако ќерка ти е со некој 50 годишен, ќотекот многу веројатно ќе ти го реши проблемот. Ако не ти го реши, си немал ксмет и тоа ти е.

Во вториот случај со хомосексуалноста уште у старт си немал ксмет, и ќотекот не помага.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom