Две пресуди на Врховниот суд на САД за хомосексулани бракови

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Кај ромите има доста хомосексуалци, па сепак тие се сиромашна класа.
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 08:51 ---

Господ не ги истреби кога Индијанците беа требени, ниту пак кога црнците беа робувани. А сега ќе ги треби кога хомосексуалците повеќе не добиваат црнечки третман?
Така е, Господ не ги истреби индијанците ниту пак не ги робува црнците(етиопијаните) туку баш човекот е сега ме загрижува дали и нас ќе ни зарази и сите да бидеме педери,а ако да и што ќе биде наталитетот белки вештачки ќе ни оплодува,а богами има такви можности LoL

Sent from my iPad 3 using Tapatalk 2

Така е, Господ не ги истреби индијанците ниту пак не ги робува црнците(етиопијаните) туку баш човекот е сега ме загрижува дали и нас ќе ни зарази и сите да бидеме педери,а ако да и што ќе биде наталитетот белки вештачки ќе ни оплодува,а богами има такви можности LoL

Зошто не паѓа наталитетот во Бразил, Канада, Аргентина, Уругвај, Еквадор, Нов Зеланд, Мексико, Јужно-Африканската Република?

Зошто не паѓа наталитетот во Бразил, Канада, Аргентина, Уругвај, Еквадор, Нов Зеланд, Мексико, Јужно-Африканската Република?
Изгледа е друга политика кај нив на пример ,,имаш право да бидеш педер но под услов мора да сексаш некоја женска за да ја оплодиш па макар да ја покриваш пешкир на глава за да не ја гледаш дека е женско " LoL :D

Како бе, нема врска со темата.
Зошто да биде забрането нешто со што никој не е оштетен??!
Зошто такви "назадни" закони, и зошто секогаш секс со малолетничка е кривично дело??
Дали педофилите имаат право да бараат права?

Како бе, нема врска со темата.
Зошто да биде забрането нешто со што никој не е оштетен??!
Зошто такви "назадни" закони, и зошто секогаш секс со малолетничка е кривично дело??
Дали педофилите имаат право да бараат права?

Не.

Колку исцрпен одговор.
Со вашите сфаќања од 20 век ништо не правиме.

Кога на твојата 6 годишна ќерка, дебел и мрсен чичко, ќе и даде бонбонче и да му го поддржи малку, тогаш дојди и напиши тука, дека треба да бараат права.

Доволно исцрпно ти е?

Кога на твојата 6 годишна ќерка, дебел и мрсен чичко, ќе и даде бонбонче и да му го поддржи малку, тогаш дојди и напиши тука, дека треба да бараат права.

Доволно исцрпно ти е?

Јас не зборувам за 6 годишно девојче, зборувам за конкретниов пример со 14 годишно девојче.
Ако има желба девојчето, а очигледно имала желба и доброволно прифатила кој е проблемот???

Јас не зборувам за 6 годишно девојче, зборувам за конкретниов пример со 14 годишно девојче.
Ако има желба девојчето, а очигледно имала желба и доброволно прифатила кој е проблемот???

За кој случај? Тоа со наставникот ли?

Не знам.

Јас би го згазил од тепање, до пред смрт, доколку станува збор за моја ќерка.

Исто и ако има таа 18 години, а тој 50.

Што не е јасно?

За кој случај? Тоа со наставникот ли?

Не знам.

Јас би го згазил од тепање, до пред смрт, доколку станува збор за моја ќерка.

Исто и ако има таа 18 години, а тој 50.

Што не е јасно?

Не ми е јасно зошто не би постапил така ако истата таа ќеркичка или син ти донесат дома сексуален партнер од исти пол?

Не ми е јасно зошто не би постапил така ако истата таа ќеркичка или син ти донесат дома сексуален партнер од исти пол?

Дека ако синот или ќерката ти е хомо, ако ги тепаш и ако им забраниш да се гледаат со истополови пријателчиња или ќе ги изгубиш засекогаш у животот (или у моментот кога ќе се осамостојат) или ќе ги осудиш на пропаст да земаат личност од спротивен пол шо никад нема да ја сакаат.

Дека ако синот или ќерката ти е хомо, ако ги тепаш и ако им забраниш да се гледаат со истополови пријателчиња или ќе ги изгубиш засекогаш у животот (или у моментот кога ќе се осамостојат) или ќе ги осудиш на пропаст да земаат личност од спротивен пол шо никад нема да ја сакаат.

А ако и забраниш на ќерка ти од 17 години да се гледа и секса со некој кој е да речеме 47??? Што ќе постигнеш?

А ако и забраниш на ќерка ти од 17 години да се гледа и секса со некој кој е да речеме 47??? Што ќе постигнеш?

Јас како родител на малолетно лице имам право да и укажувам кај греши, не?
На 18 години ако го направи истото, повторно можам да се најдам на дискусија дека тоа шо го прај е грешно и да и забранам да ги праи тие работи дур епод мој кров, ама на крај краишта ќе ја држам робинка до крај на живот? Ако она одлучила дека идеалниот маж и е некој од 50 години, мислам дека би се обвинил сам себеси дека лошо сум ја израснал.

Работиве погоре ни малу не важат за хомосексуалците. Ако син/ќерка ти признае дека е хомосексуалец на 13 години, ако сакаш и 10 години трубај им против, само ќе ги дистанцираш од себе понатака у животот ;)

П.С. Да не бидам апсолутно оф-топик. Не ми се ни дискутира на темава, кој сака може да си читкара на хомосексуални бракови поише.

Еден збор.
Браво!

Нека продолжат вака работите да идат, полека сигурно ќе се признаваат правата како државите стануваат полиберални, па некад у далечна иднина ваљда и Македонските ЛГБТ лица ќе го видат светлото. :)

Работиве погоре ни малу не важат за хомосексуалците. Ако син/ќерка ти признае дека е хомосексуалец на 13 години, ако сакаш и 10 години трубај им против, само ќе ги дистанцираш од себе понатака у животот ;)

А ако син ти е педофил??
Може ли да се поправи низ текот на годините??

А ако син ти е педофил??
Може ли да се поправи низ текот на годините??

Самоконтрола, и ќе биде ок.

Ако си го следи нагонот да ебе млади деца, повторно ја ќе да сум утка шо сум го израснал непрокопцан да мисли само за свои задоволства, а не на другиот како му е. Тогаш, правец затвор. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom